Zarađuje milione, a prodaje vafle: Poznata pevačica šokirala fanove, nikome nije jasno šta se dešava, stiglo joj je 10.000 poruka

Anđela Jovanović Vesti 02.10.2023 12:26 0

Lana Del Rej, proslavljena pevačica hita ,,Bord to Die", primećena je u uniformi poznatog lanca vafla, nakon što je video na kome se slika i komunicira sa fanovima postao viralan. Međutim, ona kaže da nije tako kao što na prvi pogled izgleda.

Lana Del Rej

Printscreen/X

Popularna američka pop pevačica i tekstopisac Lana Del Rej nakon nekoliko godina muzičke tišine izdala je novi album Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd, ali priča o njoj po društvenim mrežama je krenula da kruži iz potpuno drugih razloga.

Naime, u uniformi poznatog lanca koji prodaje vafle usnimljena je kako se druži sa fanovima, slika se i potpisuje autograme, pa su se mnogi upitali, otkud to da popularna pevačica prodaje vafle?

Kako navodi u intervjuu, Lana je posetila prijatelje u Alabami i zajedno sa svojim bratom i sestrom, posećivala je isti restoran vafla gotovo svaki dan. 

 

 

"To je bio treći sat tog dana kako smo sedeli tamo kada nas je konobar iz šale upitao da li želimo majice. Prihvatili smo naravno, bili smo oduševljeni", objašnjava Lana Del Rej i dodaje da je nakon nekog vremena osoblje napravilo i nalepnicu sa njenim imenom, što je prethodilo njenom oblačenju u uniformu ovog poznatog američkog lanca.

"Bila sam u uniformi kada se pojavila redovna mušterija, koja svakog dana naručuje. Osoblje iz restorana mi je sugerisalo da mu donesem ono što uvek uzima", objašnjava Lana kako je nastao viralni na kome poslužuje mušterije.

Kako kaže, sledeće jutro probudilo ju je preko 10 000 poruka o njenom radu i slikama u uniformi, čak i od ljudi iz detinjstva sa kojima se nije čula godinama,

"Jedino što sam mogla da ih pitam je da li su možda čuli novi album i kako im se dopada. Volela bih da sam postala viralna zbog njega", rekla je šaljivo Del Rej u jednom intervjuu. 

 

 

Komentari (0)
Loading