"Izgleda kao da ima 70 godina": Pamela Anderson neprepoznatljiva bez trunke šminke na Nedelji mode u Parizu

Olja Jelić Vesti 30.09.2023 09:50 0

Na reviji Viktorije Bekam u okviru Nedelje mode u Parizu najveću pažnju privukla je Pamela Anderson

Pamela Anderson na Nedelji mode u Parizu

Profimedia

Dizajnerka Viktorija Bekam nedavno je održala reviju u sklopu Nedelje mode u Parizu, a događaju su prisustvovale mnoge poznate zvezde. Ipak, najveći utisak ostavila je Pamela Anderson.

Zvezda serije "Čuvari plaže" se na ovom događaju pojavila u zanimljivoj haljini sa floralnim motivima i širokim rukavima. Za razliku od ostalih posetilaca modne revije, Pamela nije imala trunku šminke.

Fotografije od te večeri su ubrzo dospele i do Tvitera, a korisnici ove društvene mreže uveliko komentarišu Pamelinu odluku da se ne šminka, prenosi B92.

I dok je jedni hvali, drugi je, pak, kude.

 

 

"Nema šanse da je ovo ona, uošte nije lepa", "Izgleda kao da ima 70 godina", "Neprepoznatljiva, i to ne mislim na dobar način", samo su neki od komentara...

Podsetimo, Pamela je u nedavnom intervjuu za "Elle" pričala o procesu starenja, i tada je naglasila da više ne želi da koristi kozmetičke proizvode za ulepšavanje.

"Mislim da što smo stariji, svi izgledamo pomalo i smešno. Samoj se sebi smejem kad se pogledam u ogledalu. Pomsilim - meni se ovo... Dešava?" Treba čovek da se privikne", rekla je.

 

@najzena.rs Pitali smo vas gde se oblačite, a ovo su odgovori koje smo dobili 🤩 #najzena #autfit #fypシ #moda ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading