„Bila je najbolja“: Nakon smrti svoje šminkerke Pamela Anderson donela odluku da se više ne šminka

Olja Jelić Vesti 22.08.2023 22:15 0

Radi na tome da nauči da prigrli svoju prirodnu lepotu

Pamela Anderson

Shutterstock

Pamela Anderson rekla je u intervjuu za ELLE da je počela da se udaljava od svog divljeg i nesputanog stila iz devedesetih da bi vodila stil života bez šminke.

Nakon smrti njene šminkerke, Pamela Andreson ne želi da se šminka.

 

 

„Mislim da svi počinjemo da izgledamo pomalo smešno kada starimo“, rekla je ona. „I nekako se smejem sebi kada se pogledam u ogledalo. Ja kažem, ‘Vau, ovo je stvarno… šta mi se dešava?’ To je putovanje.“ Pamela Anderson je izrazila da je promena njenog ličnog stilaa bila „buntovnička“, ali je to nešto što je rekla da joj je pomoglo da dođe do „dobrog mesta. “

Kada su je pitali zašto je odlučila da promeni stil, rekla je da nije imala sopstveni doprinos u tome kako je izgledala na početku svoje karijere i da se samo „slagala sa onim što su joj ljudi govorili da radim“. Dodala je da je odlučila da usvoji način života bez šminke nakon što je njena šminkerka Aleksis Vogel preminula od raka dojke.

„Bila je najbolja“, rekla je. „I od tada sam osećala da je bez Aleksis bolje da se ne šminkam.“

 

 

Manekenka je pronašla utehu u saznanju da je njena evolucija stila inspirisala druge.

Anderson je rekla da je nekada viđala dizajnere kako koriste frografije inspirisane Merilin Monro i Bridžit Bardo, ali sada je ona inspiracija. Manekenka je pronašla utehu u saznanju da je njena evolucija stila inspirisala druge.

 

Komentari (0)
Loading