Komentari da preteruje sa fotošopom se samo nižu: Izgled Adrijane Lime ne prestaje da se komentariše, slavna Brazilka na meti kritika

Olja Jelić Vesti 29.09.2023 21:40 0

Adrijana Lima je nedavno postavila fotografije sa Venecijanskog festivala koji su izazvali pometnju na mrežama

Adrijana Lima

Profimedia

Jedna od najuspešnijih manekenki današnjice, Brazilka Adrijana Lima, godinama je nosila titulu najlepše žene na svetu. 42-godišnja lepotica, koja je inače i bivša supruga našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića, tako je od pojave na modnih pistama osvajala srca javnosti prirodnom lepotom i telom boginje, a onda se u jednom trenutku povukla i više posvetila porodičnom životu.

Sada je najavila povratak u svet mode. Naime, upravo se prikazuje novi dokumentarac "Victoria's Secret: The Tour", koji će pružiti novi pogled na legendarni šou. 

Mnogi su primetili da se promenila, a osim figure koja, logično, ne može da bude ista kao pre trudnoće, često možemo da pročitamo da je nešto učinila sa svojim licem. Neki su zaključili da je i ona pala pod uticaj korekcija i zadržavanja večne mladosti, drugi da je to samo posledica trudnoće i u njoj dobijenih kilograma.

Nedavno je objavila fotografije s Venecijanskog festivala koje su oduševile njene obožavatelje. Lima je izgledala božanstveno, a njena mršava figura iznenadila je ljude koji su bili iznenađeni njenim brzim gubitkom kilograma. No, nije dugo trebalo da korisnici društvenih mreža primete da se radilo o dobroj pozi i fotošopu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Komentari ne prestaju da se nižu, a mnogi osuđuju Adrijanu zbog preterivanja s aplikacijama za ulepšavanje. Ipak, s tim i bez toga, Adrijana je i dalje jedna od najlepših žena svih vremena, prenose Novosti Magazin.

 

 

Komentari (0)
Loading