Adrijana Lima pozirala sa "anđeoskim krilima": Fotka u brushalteru i farmerkama zapalila Instagram

Olja Jelić Vesti 14.09.2023 15:42 0

Čuvena brazilska manekenka Adrijana Lima obnovila je saradnju sa modnim brendom "Victoria's Secret", a novo-staro poglavlje u svom životu obeležila je i fotografijom na Instagramu

Adrijana Lima

EPA

Čuvena brazilska manekenka Adrijana Lima obnovila je saradnju sa modnim brendom "Victoria's Secret", a novo-staro poglavlje u svom životu obeležila je i fotografijom na Instagramu.

Kako se vidi, Lima je pozirala sa "anđeoskim krilima" koja su bila popularna 2012. godine, a celokupno izdanje upotpunila je klasičnim crnim brusthalterom i jednostavnim farmerkama.

Ovo izdanje oduševilo je mnogobrojne fanove brazilske manekenke, a komentari ispod objave na Instagramu su i više nego pozitivni. Lima svojom trenutnom figurom prkosi standardima modne industrije, te nije iznenađujuće što je čuveni modni brend predstavio nju kao zaštitno lice.

 

 

Podsetimo, godina 2018. bila je udarna godina za sve modele, jer je brend "Viktorijas sikret" tada najavio svoj poslednji modni šou, bar u onom formatu u kojem smo do sada imali priliku da ga gledamo.

Celokupni događaj izazvao je pravu malu dramu među modelima, a Adrijana Lima, brazilska manekenka koja je dugi niz godina sarađivala sa brendom, bila je skrhana situacijom.

Komentari (0)
Loading