U crnom od glave do pete: Madonin sin se pojavio na Nedelji mode u Parizu, brkovi u prvom planu

Olja Jelić Vesti 28.09.2023 16:38 0

Madonin mlađi sin se pojavio na Nedelji mode u Parizu

Madona

Profimedia

Madona je zahvaljujući brilijantnoj karijeri prozvana kraljicom popa, može da se pohvali i da je majka šestoro dece. Dvoje najstarijih su se pojavili na Nedelji mode u Parizu.

Starija Lurdes Leon, koja je nedavno počela da se bavi manekenstvom, i mlađi Madonin sin Roko Riči, pojavili su se na prezentaciji brenda Yves Saint Laurent. Lurdes i Roko bili su obučeni od glave do pete u crno, a mlađi Madonin sin je takođe pokazao nov stil brkova.

 

 

Osim njih, pevačica ima četvoro usvojene dece, 18-godišnjeg Dejvida Bandu, 17-godišnju Mersi Džejms i 11-godišnje bliznakinje Stelu i Ester Čičone, koje su svi poreklom iz Malavija u Africi.

Kraljica popa priznala je da nije uvek lako biti majka šestoro dece. Pevačica je rekla za "Vanity fair" u januaru 2023. da je majčinstvo „bila najteža, najteža bitka“, dodajući: „Danas se i dalje borim da shvatim kako da budem majka i radim svoj posao“.

 

 

 

"Jer, ko god da ste, imati decu i odgajati ih je umetničko delo“, nastavila je ona. „I niko vam ne daje priručnik za to. Morate učiti na greškama. To je posao koji zahteva mnogo vremena. I iscrpljujuće je jer odmora nikad nema.“

Madona je nedavno dospela na naslovne strane zbog odlaska na turneju na veliko oduševljenje svojih fanova, ali je pripreme prekinula misteriozna bolest.

 

 

Komentari (0)
Loading