Pop diva Madona je viđena pre dva dana u Njujorku: Evo kako slavna pevačica izgleda posle borbe sa bolešću

Olja Jelić Vesti 01.09.2023 16:30 0

Pop diva Madona viđena je u Njujorku pre dva dana, dva meseca nakon što je hospitalizovana zbog teške bakterijske infekcije

Madona

Printscreen/Instagram

Slavna pevačica Madona primećena je pre dva dana u Njujorku, dva meseca nakon što je bila hospitalizovana zbog teške bakterijske infekcije. Kraljica popa uživala je u vožnji biciklom sa prijateljima i ličnim trenerom. Zbog toga mnogi veruju da se njen oporavak dobro odvija.

 

 

Madonu je vožnja biciklom odvela do Central parka i ulica Menhetna. Prošla je više gradskih blokova. Pevačica izgleda prilično dobro, a njeni prijatelji su ranije upozoravali da strepe da ona neće slušati preporuke lekara kako bi se što pre vratila poslu.

Legendarna pevačica Madona je krajem juna hitno hospitalizovana u njujorškoj bolnici nakon čega je intubirana i smeštena na intenzivnoj nezi, gde je provela nekoliko dana. Zbog zdravstvenih problema morala je da pomeri početak turneje "Celebration", koja je zamišljena kao proslava 40 godina njene karijere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madona je rekla da se oseća srećnom jer je živa nakon zdravstvenih problema, i izgledala je prilično živahno na biciklu - definitivno je jača nego kada se pojavila prošlog meseca, sve su to dobri znaci u susret novom terminu njene turneje, zakazane za oktobar, piše TMZ.

Suzy VA
Komentari (0)
Loading