"Mislio sam da je ovo Bjanka": Kim Kardašijan zaprepastila fanove novim izgledom

Olja Jelić Vesti 26.09.2023 17:05 0

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan danas je putem svog Instagram profila podelila nove fotografije, ali njen izgled iznenadio je pratioce

Kim Kardašijan

Printscreen/Instagram

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan danas je putem svog Instagram profila podelila nove fotografije, ali njen izgled iznenadio je pratioce.

Naime, ona je nedavno pozirala za naslovnicu modnog časopisa "CR Fashion Book", ali je zbog promene imidža izgledala gotovo neprepoznatljivo.

Ova 42-godišnja zvezda na fotografijama pozira u beloj potkošulji koja je na sebi ima mrlje i dioptrijskim naočarama, ali ono što je najviše privuklo pažnju je njena kratka frizura i tanke obrve.

Na drugim fotografijama, koje je takođe podelila u ovoj objavi, Kim pozira u crnom džemperom, grudnjaku i crvenom džemperu s baletnom suknjicom.

 

 

 

Još uvek nije poznato da li je reč o perici i iscrtanim obravama, ali mnogi pratioci su je uporedili sa Bjankom Ćensori, sadašnjom devojkom Kanjea Vesta. No, bilo je i onih, koji su pohvalili njen novi stil.

"Izgleda kao Bjanka Senzori", "Šta je ovo", "Draga, ovako ne trebaš izgledati", "Izgledaš kao Glen iz horor filma 'Chucky'", "Podseća na Bjanku", "Onaj ko ti je ovo uradio, stvarno te mrzi", "Mislio sam da je ovo Bjanka", bili su samo neki od komentara ispod objave.

Inače, Kim je poznata po tome što voli promeniti imidž. Samo ovog leta je imala pramenove, a onda se odlučila za popularnu bob frizuru. Međutim, u poslednje vreme nosila je ekstenzije zbog čega je kratkom frizurom iznenadila svoje fanove.

Komentari (0)
Loading