Mišićave ruke i savršena figura: Eva Longorija nikad bolje nije izgledala, naporni treninzi su se isplatili

Olja Jelić Vesti 22.09.2023 15:35 0

Američka glumica Eva Longorija pojavila se na jednom teniskom meču u Gvadalahari u Meksiku, gde je sve osvojila neverovatnom figurom za koju se dobro pomučila i lepo oblikovanim mišićima na rukama

Eva Longorija

Profimedia

Američka glumica Eva Longorija pojavila se na jednom teniskom meču u Gvadalahari u Meksiku, gde je sve osvojila neverovatnom figurom za koju se dobro pomučila i lepo oblikovanim mišićima na rukama.

48-godišnja Eva plenila je pažnju svojim atraktivnim izgledom, a svi su ostali oduševljeni kada je podigla ruke dok je mahala obožavateljima i pokazala isklesane mišićave ruke.

Njena besprekorna figura svima je zapala za oko i kada je letos objavljivala fotografije na kojima je pozirala u bikiniju i delila ih svojih 9,6 miliona pratilaca.

''Seksi mamasita'', ''Najlepša mama na svijetu'', ''Kako si zgodna'', bili su neki od komentara na objavi.

Eva veliku pažnju posvećuje odlasku u teretanu i upravo zbog toga i može da se pohvali tako savršenim telom. Izaziva oduševljenje svojih obožavatelja gde god da se pojavi, i to nakon što se dugo borila s viškom kilograma, sve dok jednog dana nije odlučila da tome stane na kraj. Posvetila se fitnesu i to joj se očigledno i te kako isplatilo.

 

 

Takođe, jednom prilikom je otkrila da joj za održavanje figure i te kako pomaže skakanje po trambolini.

"Jako je zabavno! I dobro je za moja kolena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trambolina je jako dobra. Odlična je za moje telo, pogledajte šta mi je uradila", izjavila je tada Eva.

Komentari (0)
Loading