Haljina neobičnog kroja u najtraženijoj boji sezone: Eva Longorija opet oduševila modnim izborom

Olja Jelić Vesti 29.08.2023 18:23 0

Eva Longorija je jedna od omiljenih glumica, a posebno oduševljava svojim modnim stilom

Eva Longorija

Profimedia

Eva Longorija je jedna od omiljenih glumica. I danas izgleda fantastično, a njene modne kombinacije su inspiracija ženama širom sveta. 

Eva je skoro prisustvovala zabavi koju su organizovali Loren Sančez i Džef Bezos i oduševila izborom haljine. Kao žena koja prati, ali i diriguje modne trendove zna da je žuta jedna od najtraženijih boja sezone. 

 

 

Ponela je haljinu u svetlo žutoj boji neobičnog kroja. Midi dužina sa karnerima pri dnu je istakla njenu skladnu figuru. Stajling je upotpunila sa sandalama bakarne nijanse koje predstavljaju vodeći trend ove sezone.

Jednostavan i sveden nakit u vidu diskretnih minđuša i ogrlice su dali dodatnu notu elegancije. Kosa je bila pokupljena u zalizanu punđu i Eva je zaista izgledala glamurozno. 

 

 

 

Njen stajling se nama jako dopao, definitivno daje inspiraciju da bude iskopiran. Kad krenete na neku svečanost, a obučete se po ugledu na Evu Longoriju nećete pogrešiti. Tako jednostavno, a tako lepo. Zato nas ne čudi što nosi titulu jedne od najbolje obučenih glumica današnjice. 

 

 

Komentari (0)
Loading