Kraljica Ranija oduševila modnim izborom u Njujorku: Bela košulja i pencil suknja za čistu desetku

Olja Jelić Vesti 19.09.2023 21:27 0

Kraljica Ranija stigla je uNjujork povodom 78. zasjedanja Skupštine Ujedinjenih nacija, a njeni modni izbori očekivano privlače pažnju

Kraljica Ranija

Profimedia

Bilo da se radi o glamuroznom događaju, dnevnom izlasku ili službenom kraljevskom angažmanu, jordanska kraljica Ranija redovito dokazuje da se savršeno snalazi kada je moda u pitanju.

Kraljica Jordana uvek vrlo uspešno spaja tradicionalne elemente sa klasikom, a njen stil je zanimljiv i vrlo laskav spoj stroge klasike i besprekorne elegancije sa primesama trendi komada.

 

 

Na marginama 78. zasedanja Skupštine Ujedinjenih nacija organizovan je ručak "Women Rise Luncheon", a na njemu su se, među ostalima okupile udovica princa Frisa, holandska princeza Mabel, belgijska kraljica Matilda i jordanska kraljica Rania. Prilika je zahtevala besprekornu eleganciju, ono u čemu se u Ranija itekako dobro snalazi.

 

 

 

Kraljica je za ovu priliku pronašla savršeno klasično komade osvežene upečatljivim detaljima. Tako je večnu belu košulju zamenila dvoslojna verzija Alexandera McQueena dvostrukih rukava i geometrijskog izreza. Uz nju se odlično uklopila Max Marina pencil suknja, u narandžastoj boji koja oslikava siluetu. 

 

Komentari (0)
Loading