Od nje ništa manje nismo očekivali: Kraljica Ranija zablistala u originalnoj haljini, a u ovaj detalj su svi gledali

Olja Jelić Vesti 02.09.2023 13:42 0

Jordanska kraljica Ranija ponovo je dokazala da je ikona stila zablistavši u zanimljivoj i originalnoj haljini.

Kraljica Ranija

Profimedia

Jordanska kraljica Ranija, koja je pre neki dan proslavila 53. rođendan, objavila je novi portret na kom pozira u teget kompletu na udobnoj beloj garnituri.

Kraljica je i ovoga puta oduševila stilom i elegancijom. To je učinila i nedavno, kada je bila u poseti kulinarskom centru u selu Havar. Tom prilikom je nosila belu haljinu sa ljubičastim detaljima. Duga bela haljina imala je ležerne duge rukave sa izvezenim ljubičastim cvetovima, kao i ukrase u ljubičastoj boji.

 

 

Uz haljinu princeza je nosila proziran beličasti šal na kom su takođe izvezeni cvetovi. Detalj na haljini je bio ljubičasti kaiš, a uz nju je kraljica ponela bež cipele brenda Džimi Čo.

 

 

Inače, jordanska kraljica do sada se nebrojeno puta istakla kao jedna od najelegantnijih članica kraljevskih porodica na svetu. Otkako se 1993. godine udala za tadašnjeg jordanskog princa Abdulaha (sada kralja Abdullaha II), Ranija je osvojila svet svojim besprekornim kraljevskim stilom.

Ona je i veliki filantrop i zagovornica obrazovanja. Pojavljuje se na mnogim događajima i pokazuje elegantan stil i u tradicionalnoj jordanskoj odeći i u glamuroznim i raskošnim haljinama. 

Komentari (0)
Loading