Princeza Kejt Midlton kao kraljica: U šik odelu i visokim potpeticama, okružena pilotima, pokazala ko se "pita"

Slobodanka Ćorić Vesti 19.09.2023 15:12 0

Princeza se tom prilikom jako zabavila, sudeći po fotogarfijama, pa je čak ušla u helikopter na mesto pilota, gde se okušala u simulaciji letenja

kejt midlton

Profimedia

Kejt Midlton je jako angažovana u poslednje vreme. Uglavnom svoje kraljevske dužnosti obavlja sama, dok njen muž princ od Velsa ima drugih obaveza. Posle posete muškom zatvoru, sada se našla u poseti vazduhoplovnoj bazi Kraljevske mornarice u Somersetu.

Princeza se tom prilikom jako zabavila, sudeći po fotogarfijama, pa je čak ušla u helikopter na mesto pilota, gde se okušala u simulaciji letenja.

Kejt (41) je i ovom prilikom izgledala šik u tamnom odelu i visokim potpeticama, dok je kosu nosila puštenu u talasima. Sve vreme društvo su joj pravili piloti, a princeza se smejala dok je isprobavala opremu, što nije svojstveno ovakvim formalnim posetama članova kraljevske porodice.

Prošlog meseca, kralj Čarls je imenovao Kejt za glavnog komodora vazuhoplovne flote, a ovu poziciju je ranije imao princ Endru. Prisutni su se izenadili kada je Kejt odlučila da isproba jedan od pojaseva za spasavanje, pa ga je čak tom prilikom i naduvala, što joj je sudeći po slikama bilo izuzetno zabavno.

Njena samostalna poseta desila se u vreme dok se njen suprug, princ Vilijam, spremao da odleti za Njujork, ne bi li prisustvovao nedelji posvećenoj klimatskim promenama.

Komentari (0)
Loading