Šer se pomirila sa 40 godina mlađim dečkom! Da li je to i venčanje na pomolu?

Vesti 18.09.2023 17:26 0

Popularna pevačica Šer koja ima 77 godina u maju je raskinula sa dečkom Aleksandrom Edvardsom, a sada su viđeni zajedno.

šer

Foto: Profimedia

Šer i su viđeni nedavno u večernjem provodu na Beverli Hilsu. Bili su na večeri sa prijateljima, a kada su izlazili iz restorana držali su se za ruke i oboje se smeškali. Definitivno njihova ljubav ponovo cveta. I Šer i njen 40 godina mlađi dečko bili su obučeni od glave do pete u crno, došaptavali se, a on je kao pravi džentlmen, otvorio vrata automobila i pomogao joj da uđe. Fotografi su ih pitali da li su se pomirili, a Aleksandar se okrenuo i samo nasmejao, piše Page Six.

šer

Foto: Profimedia

 

Šer i Alekandar (37) koji je producent u vezi su od novembra 2022. godine i čim se pročulo da su zajedno naišli su na osude zbog velike razlike u godinama, ali se oni nisu na to obazirali. U januaru se spekulisalo da su se verili jer je Šer nosila dijamantski prsten, ali je ona to demantovala. Pošto su obnovili vezu, ko zna, možda uskoro zazvone i svadbena zvona. Od Šer nas ništa ne može iznenaditi!

Komentari (0)
Loading