Vitiligo devojka odnela šou na crvenom tepihu: Manekenka Vini Harlou pokazala zategnuto telo u minijaturnoj haljini

Olja Jelić Vesti 16.09.2023 20:24 0

Vini Harlou ukrala je sve poglede na British Vogue partiju u Londonu zbog minijaturne haljine koja je otkrila njenu neobičnu kožu, ali i besprekornu figuru

Vini Harlou

Profimedia

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, 29-godišnja Vini Harlou, pobrinula se da je svi primete na British Vogue partiju koji je u Londonu okupio najveća imena iz modnog sveta.

 

Vini je za ovu priliku odabrala minijaturnu čupavu haljinicu koja je s prednje strane imala ogroman otvor, a otkrila je i cela njena leđa.

Zbog svoje besprekorne figure, ali i neobične kože, Vini je svojim dolaskom na događaj sve ostale bacila u drugi plan, kako i obično biva gde god se pojavi poslednjih godina.

Rođena kao Šantel Braun-Jng, Vini u detinjstvu nije mogla ni sanjati da će postati supermodel.

Kada je imala samo četiri godine, dijagnostikovan joj je vitiligo, stanje koje uzrokuje depigmentaciju na delovima kože. Drugačije rečeno, koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju, što među ostalim uzrokuje pojavu belih mrlja nepravilnog oblika na koži.

 

 

Zbog svoga stanja Vini su često zlostavljali vršnjaci, zbog čega je nekoliko puta menjala školu, a priznala je i kako je zbog maltretiranja jednom čak pokušala oduzeti život. Iskustvo iz detinjstva podstaklo ju je da se angažuje u borbi protiv vršnjačkog nasilja.

Danas Vini zrači samopouzdanjem gde god se pojavi, manekenske ponude pljušte joj sa svih strana, nosi revije najpoznatijih dizajnera, krasi naslovnice modnih časopisa, a može se pohvaliti i titulom anđela Victoria's Secreta.

 

 

Ruže joj cvetaju i na ljubavnom planu i manekenka je od 2020. godine u sretnoj vezi s košarkašem Kajlom Kuzmom.

Komentari (0)
Loading