Ovo su ćerke Peđe Mijatovića: Nina i Lola su prelepe, a jedna je krenula maminim manekenskim stopama

Jelena Vukelić Vesti 14.09.2023 17:59 0

Bivši fudbaler orodičnu sreću našao je u drugom braku, sa manekenkom Anetom Milićević, koja mu je životna saputnica 25 godina.

Peđa Mijatović

Profimedia

Osim lepotom i besprekornim stilom, gospođa Mijatović može se pohvaliti i uspešnom karijerom. Diplomirala je urbanizam i prostorno planiranje na Univerzitetu u Beogradu, govori pet jezika, a radi kao dizajner enterijera, piše Hello.

 Porodica Mijatović živi u luksuznoj vili, smeštenoj u elitnom delu Madrida. Za tri ćerke koje ima sa Anetom, Nađu, Ninu i Lolu, mogu se izgovoriti samo reči hvale, baš kao i za sina Luku, koji je rođen u braku sa Elenom Karaman.

− Anetu sam sreo u nekoj fazi života kada sam bio najpopularniji kao fudbaler, ali i dovoljno zreo da bih znao šta hoću. Počeli smo da živimo zajedno 1999. godine i naša priča traje i danas. Možda na prvi pogled ne izgleda tako, ali Aneta je borac. Da je neka druga žena bila pored mene, verovatno bih se i drugi put razveo. Umem da budem komplikovan, što bi rekli u Crnoj Gori “težak” čovek. Ali, ona se jako dobro snašla. Naravno, sve je stvar kompromisa. Znam kad nisam u pravu i umem da se izvinim. Nema mesta egoizmu i isključivosti – kazao je Peđa i naglasio da se nesuglasice javljaju zbog sitnca.

 

Peđa Mijatović

Profimedia

 

 

– Oko bitnih stvari, kao što je edukacija dece ili kako ćemo da živimo, nemamo nikakva razmimoilaženja.

Iako su deca već porasla i krenula da “krče” svoj put, Peđa se trudi da bude uz njih što je više moguće. Nedavno je viđen na španskoj premijeri filma “Tyler Rake 2”, gde je ponosno pozirao sa svojim damama, ćerkama Lolom i Ninom.

− Mislim da sam pravedan i korektan tata. Nisam “zatucan”, već shvatam vreme u kome živimo i trudim se da držim korak sa decom. Kako Luka, tako i Nađa, Nina i Lola, kad pričaju sa drugarima ili članovima porodice, kažu: “Tata je super”. Ja im verujem. Verovatno postoji bolji ćale od mene, ali trudim se da razumem način na koji odrastaju.

− Ćerke su probale da me nagovore da otvorim profil na društvenim mrežama, koje ne koristim. Nisam ih poslušao. Desi se da i ja njima nekad kažem da nešto urade, pa one ostanu pri svom stavu. Nema ljutnje. Stvarno imamo super odnos i mislim da sam dobar tata.

Ako je suditi po instagram profilima, najmlađa mezimica Mijatovića, je krenula maminim stopama.

Lola je završila Internacionalnu srednju školu u Madridu („International Baccalaureate ICS“) i upisala biznis i pravo sa politikom i filozofijom na univerzitetu „ICADE“, pridruživši se starijim sestrama koje na istom koledžu završavaju četvrtu, odnosno treću godinu.

Komentari (0)
Loading