Svi komentarišu da se izobličila od botoksa: Adrijana Lima uhvaćena bez šminke u opuštenom izdanju

Olja Jelić Vesti 22.08.2023 20:20 0

Jedna od najlepših žena sveta fotografisana je bez šminke i evo dokaza kako izgleda uživo

Adrijana Lima

Profimedia

Čuvena brazilska manekenka Adrijana Lima prisustvovala je jučerašnjem finalu Svetskog prvenstva u ženskom fudbalu u Sidneju. Ona je prošle godine postala prvi FIFA global fan ambasador pa sada još češće nego ranije odlazi na sportske događaje. Sa paparacima se srela na aerodromu gde je bila sa verenikom Andreom Lemerom, sa kojim se skoro uvek pojavljuje u javnosti. Jedna od najlepših žena sveta fotografisana je bez šminke i evo dokaza kako izgleda uživo, na najkraćoj distanci od fotografa.

Adrijana Lima i Andre Lemer su 29. avgusta prošle godine dobili sina Sajana. Bliži se dečakov prvi rođendan, što će poznata mama sigurno obeležiti na poseban način pa zatim i javno otkriti detalje te proslave- makar je to bio slučaj sa rođendanskim proslavama njenih ćerki Sijene i Valentine koje je dobila sa bivšim suprugom Markom Jarićem.

Lima je nakon treće trudnoće dobila značajan broj kilograma. Njen izgled se najviše transformisao u poređenju sa onim kako je izgledala posle prvog odnosno drugog porođaja. Bila je nažalost na meti kritika zbog toga, a neki su komentarisali da je "njeno lice previše izbotoksirano i da je to naročito dolazilo do izražaja zbog skoka u kilaži".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Ona je na Instagramu poručila da ponosno prihvata promene koje joj je donela trudnoća, ali i da se uhvatila u koštac sa time sa željom da se vrati u nekadašnju formu, bez presije.

U međuvremenu je snimila kampanju za brend "Viktorijas sikret" i više je nego vidljivo da njen način treniranja i ishrane daje rezultate. Da li je još nešto uradila tim povodom, za sada se ne zna. A kako to Lima izgleda bez šminke? Jednom rečju, lepo, a lepota je oduvek bila pa čak i sinonim za njeno ime.

Komentari (0)
Loading