"Jedna od najlepših žena ikada": Žizel Bundšen zategnuta kao praćka, oduševljava formom u 43. godini

Olja Jelić Vesti 14.09.2023 09:45 2

Manekenka Žizel Bundšen fotografisana je kako izlazi iz teretane u Majamiju te je prikupila komplimente zbog mišićavih ruku

Žizel Bundšen

Profimedia

Manekenka Žizel Bundšen fotografisana je kako izlazi iz teretane u Majamiju te je prikupila komplimente zbog mišićavih ruku

Ranije je izjavila da svoju lepotu održava tako što redovno trenira i zdravo se hrani. Između ostalog, više od 20 godina praktikuje meditaciju.

"Meditacijom postižete potpuno novi nivo mira. Potrebno vam je samo 20 minuta. Čak i ako imate zgusnut raspored kao ja, uvijek možete 'uhvatiti' 20 minuta", izjavila je.

Zbog ovih novih fotografija, na društvenim mrežama su usledili komplimenti njenih fanova.

"Jedna od najlepših žena ikada", "Svaka čast na istrajnosti", "Trud se uvek isplati", neki su od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

Pre nekoliko meseci njeni fanovi su počeli nagađati je li u vezi sa svojim instruktorom Hoakimom Valenteom. Naime, njih dvoje su više puta išli na odmor u Kosta Riku. Međutim, Žizel je u intervjuu za magazin Vanity Fair negirala da joj je on momak.

"Nije lako kada stalno čitate laži o sebi", dodala je.

U oktobru prošle godine se razvela od NFL zvezde Toma Bredija. Američki mediji su tada objavili da je razlog taj što su usledile burne svađe nakon što se on 40 dana nakon odlaska u penziju odlučio vratiti bavljenju američkim fudbalom. Ona je zatim navela da to nije istina.

"Mnogo je stvari uticalo na naš razvod, ali nije reč o fudbalu. Ako postoji jedna osoba kojoj želim da bude najsrećnija na svijetu, onda je to on, verujte mi. Želim da mu se ostvare svi snovi", rekla je.

Komentari (2)
Loading
nenad
14.09.2023 10:59

da..da bas ima jako veliki naporan dan.. Ajde molim te cim ima vremena za teretanu to ne moze biti tako naporno. Ajd da je vidim da ide u kancelariju od 7 ujutro do 6 poa sedam uvece. Pa onda kuci javnim prevozom da kuva za porodicu...

Тања
14.09.2023 15:01

Шта је лепо на телу праћке?Треба да буде женствена а не мишићава!!!