To može samo ona: Žizel Bundšen u oversize džins jakni koju je ponela kao haljinu, svi su gledali u njene savrššene noge

Olja Jelić Vesti 13.09.2023 22:10 0

Lepotica brazilskog porekla i jedan je od najuspešnijih supermodela ikada u kombinaciji koja vam možda i ne bi pala na pamet.

Žizel Bundšen

Profimedia

Lepotica brazilskog porekla i jedan je od najuspešnijih supermodela ikada u kombinaciji koja vam možda i ne bi pala na pamet.

Džins je ove godine najjači trend, a nije mu odolela ni slavna manekenka Žizel Bundšen, koja se "poigrala" s jaknom i pokazala da se može nositi i na njen način.

Oversize džins jaknu ponela je kao kratku haljinu, pa ispod nije imala ni pantalone ni suknju, samo donji veš. Možda vam na prvu loptu ne zvuči kao sjajna ideja, ali na atraktivnoj manekenki je definitivno pun pogodak.

Njene izvajane noge došle su do izražaja, a ako uzmemo u obzir da je bivši top model i jedna od najslavnijih žena koje su šetale modnom pistom, nije joj trebalo puno hrabrosti da se usudi na ovako nešto i u tome izađe na večeru u Njujorku.

Napravila je i zanimljiv izbor obuće - klompe kakve su se nekad nosile, s debelom i stabilnom drvenom petom. Lice joj je bilo tek blago našminkano, a kosa puštena. Stoji joj savršeno, zar ne?

 

Komentari (0)
Loading