Da li znate čiji su ovo sinovi? Tata im je poznati glumac, brutalan je frajer, njegovu ženu svi ogovaraju, a on je obožava

Jelena Vukelić Vesti 13.09.2023 14:52 0

Jedan od mnogih najšarmantnijih muškaraca na svetu ima ukupno petoro dece, a ovo su dvojica njegovih sinova

Pirs Brosnan

Profimedia/Shutterstock

Pirs Brosnan, jedan od najpoznatijh glumaca, petoro dece ima iz brakova sa Kasandrom Haris i Kili Šej Smit, a najeksponiraniji su njegovi sinovi Dilan i Paris.

Pirs Brosnan, koji je svetsku popularnost stekao ulogom tajnog agenta 007 u seriji filmova o Džejmsu Bondu, stigao je u ponedeljak uveče na premijeru novog filma 'The Out-Lavs'.  Pored njega, glavne zvezde na crvenom tepihu bili su i njegovi sinovi, 26-godišnji Dilan i 22-godišnji Paris.

 

 

Njihov otac Pirs je u intervjuu za GK u septembru 2022. otkrio da je svoje sinove odvraćao od glume, govoreći im: 'To je j**eno težak posao.'

Dilan i Paris su prošle godine krasili naslovnicu GK Korea, ali to nije prvi put da su u centru pažnje. Naime, Dilan ima bend Raspberri Blonde, dok je Paris uspešan slikar. Sinovi Džejmsa Bonda takođe imaju zgodne devojke: Dilan je u vezi sa slikarkom Ejveri Viles, dok je Paris u vezi sa Aleksom Li-Ajon.

Inače, imena Dilana i Parisa su se prošle godine našla na listi sto najseksepilnijih muškaraca na svetu prema magazinu People, a kada su pričali o svojim planovima i ciljevima, otkrili su da prezime njihovog oca „otvara sve vrata za njih u industriji zabave“. Kao deca, odrasli su na filmskim setovima i na Havajima pre nego što su se preselili u Los Anđeles tokom tinejdžerskih godina.

Inače, on je nedavno otkrio da veoma dobro pamti važne datume u svom životu, a jedan od tih je i onaj kad je upoznao svoju sadašnju suprugu Kili Šejt Smit. Bilo je to 8. aprila 1994. godine.

Legendarni glumac je svoju sadašnju suprugu Kili Šejt Smit upoznao u najgorem periodu svog života – bio je to period kada je tugovao za pokojnom suprugom Kasandrom Haris.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dream_bible

Kili je tada radila kao dopisnica i trebala je da intervjuiše Teda Densona. Intervju je propao, a na zabavu na koju je otišla tada, upoznala je Pirsa.

Nakon sedam godina veze par je odlučio da stane pred oltar 2001. godine, a Pirsu je očito dugo trebalo da preboli pokojnu suprugu Kasandru.

Glumčeva prva supruga umrla od raka jajnika, a Pirs je u intervjuima često govorio da više nikada nikoga neće moći tako da voli. Međutim, američka novinarka Kili mu je ponovo dala nadu u život, a sada ovu ženu ceni kao kap vode na dlanu.

Na svom profilu na Instagramu podelio je fotografiju s njihovog venčanja, a u opisu je na romantičan način opisao simboliku datuma njihovog upoznavanja i dana venčanja.

 

 

Kili je često meta kritika i na društvenim mrežama zbog viška kilograma i činjenice da se ne uklapa u savremene standarde lepote, a Pirsu neretko kritičari dobaciju da je "mogao da nađe neku mršaviju".

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", rekao je Brosnan o svojoj ženi.

Glumac je čak priznao da ne komentariše samo javnost kilograme njegove supruge, već i njihovi prijatelji.

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu", rekao je Pirs i dodao da je protiv toga.

"Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi", objasnio je Pirs.

Komentari (0)
Loading