Ova žena kao da je od gume: Šakira podelila fotke kako teku njene pripreme iza kulisa

Olja Jelić Vesti 12.09.2023 19:12 0

Šakira je pokazala svoju neverovatnu fleksibilnost podelivši niz fotografija sa priprema za predstojeći nastup na dodeli MTV Video Music Awards

Šakira

EPA

Šakira je pokazala svoju neverovatnu fleksibilnost podelivši niz fotografija sa priprema za predstojeći nastup na dodeli MTV Video Music Awards.

Kolumbijska pevačica podelila je niz fotografija koje prikazuju kako teku njene pripreme iza kulisa, uključujući i onu na kojima je pozirala sa nogama iza glave. Imala je pripijenu crnu opremu za vežbanje, zajedno sa štitnicima za kolena, dok je vežbala svoje pokrete u velikom plesnom studiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Uz objavu je napisala:"Pogodi iz koje je pesme ova poza? Jedva čekam utorak!", misleći se na njen hit "She Wolf".

Osim što nastupa na dodeli, u konkurenciji je za četiri nagrade: izvođač godine, najbolja saradnja za "TQG" s Karol G, kao i za najbolju latino pesmu za "TQG" i "Acrostico".

Dodela VMA 2023. će se emitovati uživo iz Prudential centra 12. septembra.

Brus Gilmer, predsednik odseka za muziku, muzičke talente i događaje Paramounta u saopštenju za javnost kazao je da je Šakira "prava globalna sila koja inspiriše i utiče na mase svojom jedinstvenom muzikom".

"Ona je pionir za žene širom sveta i jedna od prvih umetnica koja je predvodila globalizaciju latino muzike", poručio je.

 

Komentari (0)
Loading