Sve se PROMENILO od kada je postala majka: Marija Petronijević se OGLASILA i konačno otkrila sve o svom PARTNERU!

Najžena Vesti 11.11.2021 19:30 0

Prepoznatljiva glumica odlučila je da stanuje u svom rodnom selu Donje Nedeljice kako bi bila u blizini porodice i posla kojem je potpuno posvećena

Sve se PROMENILO od kada je postala majka: Marija Petronijević se OGLASILA i konačno otkrila sve o svom PARTNERU!

Printscreen/Instagram

Talentovana glumica Marija Petronijević pre desetak dana postala je majka, a dolazak naslednika potpuno je promenio pogled na svet i poimanje dosadašnjeg života.

Iako su pre samo pet dana izašli iz porodilišta, glumica je sumirala utiske i prve impresija, a ovim rečima je objasnila koliko ju je majčinstvo promenilo.

Sve se PROMENILO od kada je postala majka: Marija Petronijević se OGLASILA i konačno otkrila sve o svom PARTNERU!

Printscreen/Instagram

 

 

- Ograničeni prostor intervjua mi ne dozoljava da počnem da nabarajam kakva su sve iskustva od kada sam postala majka, jer svaki sekund od rođenja deteta nosi jedno novo iskustvo, pa ih praktično za dan, ako je to dan nespavanja, čovek skupi preko 80.000. Ali je osećanje divno - ističe Marija za 24sedam.

Petronijevića je otkrila i kako provodi dane sa bebom otkako je došla u svoju oazu mira.

- Provodim ih posmatrajući jedan novi život koji je stvoren iz ljubavi. Posmatram život, koji posmatra i sreće se sa životom oko sebe. Volim. Ljubim. Dojim. Grlim. Ljuljam. Presvlačim. Kupam i radim sve ono što rade majke male ili tek rođene dece - dodala je Marija. 

S obzirom na to da je velika porodica uz nju, ali i izabranik o kojem nije želela da govori javno, glumica priznaje koliko joj ukućani pomažu u vezi sa svakodnevnim obavezama.

- Pomoć je prisutna u svakom smislu reči. Od momenta izlaska iz bolnice do danas je prošlo sedam ili osam dana i sve vreme najveća pomoć i podrška je to što smo svi na okupu, porodično. Što sve trenutke prvih dana života našeg sina delimo i što u svemu zajedno učestvujemo - kaže Marija i dodaje da li bi u narednom periodu promenila adresu stanovanja.

-  Mislim da je ova naša planeta, na kojoj živimo sasvim dobra baza, za život. Porodica je za sada funkcionalna i nadam se da će kao takva i ostati zauvek. A da li će to biti Požega, Beograd ili Donje Nedeljice u kojima se danas nalazim, život će to odrediti. Ja sam rešila da ga sa svojom prodicom živim - završava glumica.

Glumica do sada nije pokazivala svog partnera, ali tvrdi da ga ne krije od javnosti.

- Ne radi se o bilo kakvom skrivanju, niti tajnovitosti. Moj partner, da ga tako i ja nazovem, nije neko ko želi da bude deo javnog života i javne scene u Srbiji. Nesumnjivo je da mediji imaju interesovanje za ono čime se bavim i ne mogu reći da mi medijska pažnja ne prija, ali on je u nekoj "drugoj dimenziji" i zamolio me je da ga, sem ako ne moram, ne eksponiram javno - priznala je Marija za 24sedam.

 

Komentari (0)
Loading