Au, kakva bruka! Ceo svet priča o čizmama koje je Georgina uparila s glamuroznom crvenom haljinom i nikom nije jasno zašto je to uradila

Jelena Vukelić Vesti 06.09.2023 10:42 0

Georgina Rodrigez je mnogo puta dokazala da zna kako da privuče pažnju svojim pojavljivanjem u javnosti, a to je ponovo učinila dolaskom na crveni tepih Filmskog festivala u Veneciji.

Georgina Rodrigez

Profimedia

Partnerka fudbalera Kristijana Ronalda izgledala je senzacionalno u haljini modne kuće Vetements. Duga dekolte crvena haljina sa spuštenim ramenima bila je razlog zbog kog su sve oči bile uprte u zanosnu Argentinku. Gornji deo nabrane haljine pratila je liniju tela, dok se od kolena širila i krasila je raskošan šlep. Georgina je uz haljinu nosila visoke bele rukavice, a celokupan izgled je upotpunila upadljivom srebrnom čoker ogrlicom.

Očekivano, društvene mreže su brujale o njenoj kombinaciji. Dok je haljina kod većine izazvala oduševljenje i mnogi su je uporedili sa Julijom Roberts iz filma "Zgodna žena", jedan detalj je izazvao kritike.

 

 

"Što je ovo???" bio je samo jedan od komentara na Georginin izbor obuće. Naime, odlučila se za lakirane čizme sa platformom i visokom potpeticom koje su mnogima bile potpuno suprotne gornjem delu kombinacije.

S obzirom na to da je Georgina verovatno želela da dodatno poveća svoju visinu kako bi haljina potpuno došla do izražaja, mnogi su se složili da postoje bolje opcije.

"Au, kakva bruka. Mislio sam da izgleda zadivljujuće dok nisam video obuću koju nosi. Danas stvari nikad nisu onakve kakvim nam se čine", bio je još jedan komentar.

"Rukavice za operu s lakiranim čizmama, poštedite me ovoga", bio je još jedan komentar.

 

Komentari (0)
Loading