Svekrva je došla da mi sredi kuću: Na zid dnevne sobe okačila je jednu fotografiju, nisam mogla da verujem koliko je zla

Jelena Vukelić Vesti 26.01.2024 12:49 0

Nakon što su se ona i njen muž uselili u svoj novi dom, zamolili su njegovu majku da pomogne oko sređivanja i pospremanja, a onda je videla da je svekrva na zidu njihove sobe okačila fotografiju koja je prilično uznemirila...

Svekrva je došla da mi sredi kuću: Na zid dnevne sobe okačila je jednu fotografiju, nisam mogla da verujem koliko je zla

pixabay

Svoje iskustvo je opisala na Redditu gde je pitala druge korisnike da li smatraju da su postupci njene svekrve neprikladni.

- Suprug i ja smo upravo kupili našu prvu zajedničku kuću i uzbuđeni smo što ćemo je zajedno urediti, ali on mnogo putuje zbog posla, a već je stigao i novi nameštaj - napisala je žena kojoj je, kaže, svekrva ponudila pomoć. Ona je pristala, ali se posle par sati šokirala kada je videla da je jedan od zidova bio pun uramljenih slika.

- Ovo nije glavni problem jer su sve to slike iz njegovog detinjstva, mature, rođendana... Ali kada sam videla najveću uramljenu sliku na kojoj je moj muž sa bivšom ženom na dan venčanja... - rekla je ona.

Svekrva, dodala je, obožava svoju bivšu snaju, stalno je pominje, a uključuje je i u porodične događaje i praznike.

- Odmah sam je napala pitajući zašto je dođavola stavila tu sliku na zid i da li misli da je prikladna, i rekla joj da je skloni. Ona je odgovorila da je to deo njegovog života koji ne mogu da izbrišem... - napisala je.

Na kraju je, kaže, svađa je kulminirala tako što je svekrvu izbacila iz kuće, ali je onda počela da joj šalje poruke da je ljubomorna, ogorčena.. Odmah je, kaže, pozvala sina i poslala mu poruku u kojoj joj je rekla da „više ne dolazi u njihov dom”, a on je tada ženi rekao da „njegova majka najbolje zna i da je u pravu što se ljuti”. 

 - Pokušao je da me nagovori da je pozovem i ukinem zabranu, ali sam odbila. Rekao je da sam nisam mogla sama da donesem takvu odluku u našoj kući, a ne u mojoj – rekla je ona, ali se većina korisnika Redita složila sa njom da su svekrvnini postupci bili potpuno neprimereni.

- I ja bih je izbacila! - napisala je jedna žena, a prenosi Ekspres.

A šta biste vi uradili?

Komentari (0)
Loading