Smaragdno zelelena haljina u kojoj je pokorila Veneciju: Amal Kluni opet oduševila, a u ovaj detalj su svi gledali

Olja Jelić Vesti 01.09.2023 20:35 0

Džordž i Amal Kluni ovih dana uživaju na filmskom festivalu u Veneciji gde slavni glumac promoviše svoj novi film "Boys in the Boat".

Amal i Džordž Kluni

EPA

Slavni par, glumac Džordž Kluni i njegova lepša polovina, pravnica i advokatica Amal Kluni, među prvima su stigli u Veneciju ove godine, na filmski festival. 

Par je najpre viđen u elitnom lokalnom restoranu Ristorante Da Ivo, a oboje su izgledali šik u odevnim kombinacijama koje su odabrali. Amal je zablistala u smaragdno zelenoj slip haljini koja joj je savršeno stajala.

 

 

Ponela je samo mali modni detalj u ruci, bordo tašnicu, a imala je i efektne minđuše. Njen suprug je takođe odisao elegancijom u  tamno plavom odelu savršenog kroja.

I narednih dana par je nastavio da uživa u Veneciji. Za vožnju brodićem Amal je odabrala tirkiz haljinu sa tamno zelenim printom. Uzana u gornjem delu, haljina ima ne previše dubok dekolte, a u donjem delu se širi u obliku zvona.

Ipak, Amal je pažnju javnosti najviše privukla na svom trećem javnom pojavljivanju u Veneciji. Zajedno sa suprugom je obilazila kanale i mostove u prelepom italijanskom gradu, Na sebi je imala prelepu romatičnu haljinu krem boje sa bretelama i izazovnim dekolteom i donjim delom koji je prekriven slojem od tila. Džordž je takođe bio elegantan u crnom odelu. 

 

 

 

Džordž i Amal Kluni, inače, poseduju kuću na jezeru Komo u severnoj Italiji. U Veneciji borave i zbog promocije Džordžovog novog filma, ali i zbog važne nagrade koju je dobila Amal Kluni,

Ove nedelje se dodeljuje 14. Godišnja nagrada "Diane von Furstenberg". Amal je odlikovana nagradom za liderstvo, za svoj globalni rad za žrtve ljudskih prava.

Komentari (0)
Loading