Šakira piše istoriju: Kolumbijska diva dobija jednu od najprestižnijih nagrada, evo o čemu je reč

Olja Jelić Vesti 30.08.2023 20:07 0

Šakira će se ponovo naći na dodeli MTV video muzičkih nagrada posle 17 godina, a ovaj trenutak, 12. septembra, ući se u istoriju i zbog još jednog važnog detalja

šakira

Profimedia

Šakira će se ponovo naći na dodeli MTV video muzičkih nagrada posle 17 godina, a ovaj trenutak, 12. septembra, ući se u istoriju i zbog još jednog važnog detalja.

Kolumbijska zvezda treba da uđe u istoriju tako što će postati prva južnoamerička umetnica koja je dobila prestižnu nagradu Video Vanguard, piše Hola. Šakirini obožavaoci su željno iščekivali njen nastup nakon objave da je dobila nagradu Video Vanguard.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Kao četvorostruki nominovan za VMA u različitim kategorijama ove godine, uključujući „Umetnik godine“, „Najbolji latino“ i „Najbolju saradnju“, Šakirin uticaj na muzičku scenu i dalje je neosporan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

 

- Šakira je prava globalna sila koja nastavlja da inspiriše i utiče na mase svojim jedinstvenim, muzičkim umećem. Ona je pionir za žene širom sveta i jedna od prvih umetnica koje su predvodile globalizaciju latino muzike. Njen ogroman uticaj na muzički pejzaž biće dugotrajan jer nastavlja da stvara na najvišem nivou - rekao je Brus Gillmer - glavni direktor za sadržaj, prenosi Hola.

Komentari (0)
Loading