"Trebala si i ranije da se razvedeš": Šakira zaplesala uz svoj hit u pripijenoj kombinaciji, izgleda bolje od duplo mlađih devojaka

Olja Jelić Vesti 10.08.2023 11:45 0

Kolumbijska pevačica Šakira je podelila snimak plesne koreografije uz svoju novu pesmu "Copa vacia"

Šakira

EPA

Šakira je novi singl predstavila krajem juna, a dok se u njemu pojavljuje kao sirena, baš kao i prethodne pesme koje je objavila nakon raskida sa Žerardom Pikeom i ova je imala skrivene poruke.

Kolumbijka je prethodno uz filter sirene na društvenim mrežama pozivala svoje fanove da pokažu plesne sposobnosti uz hit "Copa vacia", a sad je to učinila sama.

Snimajući se ispred kreveta zaplesala je u crnom crop topu i pripijenim helankama, a mnogima je pored samog plesa njen izgled privukao pažnju. Ova 46-godišnjakinja izgleda zadivljujuće i u petoj deceniji života, a u komentarima su upravo to naglasili njeni fanovi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

"Jasan primer da je bolje imati 40 godina i izgledati kao da imaš 20, nego imati 20 i izgledati kao da ti je 40", našalio se jedan pratioc. 

"Morala se razvesti da bi bila slobodna", "Kakvo telo", "Svaki put sve lepša", nizali su se komplimenti.

Jedan od komentatora našalio se osvrnuvši se na njen hit "Hips don't lie" te poručio "njeni kukovi ne lažu".

Šakira se nakon prekida dugogodišnje veze s bivšim fudbalerom Žerardom Pikeom posvetila karijeri, ali se i na posebno zadovoljstvo svojih pratioca aktivirala na društvenim mrežama.

Otkako je slobodna mediji je povezuju s vozačem Formule 1 Lujom Hamiltonom, ali i s NBA zvezdom Džomijom Batlerom

 

.

Komentari (0)
Loading