Tada sam odlučila da NEĆU imati DECU: Kim Katral je želela potomstvo, ali zbog jedne stvari je donela tešku odluku

K.Ć. Vesti 01.12.2022 09:57 0

Glumica koja je najveću slavu stekla ulogom Samante u seriji "Seks i grad" u 41. godini je rešila da neće postati majka, a sada je progovorila o tome kako je došlo do te odluke

Kim Katral

EPA

Kako je Kim Katral (64) objasnila, odluku da neće imati decu donela je dok je još igrala u seriji "Seks i grad".

Ona je otkrila da su njen partner i ona pokušavali da dobiju dete i aktivno radili na tome.

- Bilo je to 1998. godine, a ja sam se praktično pretvorila u naučni eksperiment... Morali smo da imamo odnose u tačno određeno vreme... Jednostavno nije bilo šanse da ostanem zdrava, dobrog emocionalnog i fizičkog zdravlja i još da radim 19 sati dnevno - ispričala je Kim u jednom podkastu.

Ona je objasnila da je tada već imala 41. godinu.

- Zaključila sam da moram da donesem odluku za svoje dobro. Volim da radim, moj posao mi je pasoš za nezavisnost, slobodu i obrazovanje. Dakle, pomisao na to u mojim 40-ima, gde se uz to količina scenarija napisanih za mene i više nego prepolovila jer me više nisu smatrali mladom damom. Moje uloge preuzimale su sve mlađe i mlađe žene - rekla je glumica. Ona je dodala da je sjajno što danas Holivud nudi uloge ženama u šezdesetim godinama.

Tada sam odlučila da NEĆU imati DECU: Kim Katral je želela potomstvo, ali zbog jedne stvari je donela tešku odluku

EPA

 

Kako je istakla, bila je svesna toga da je mogla sve da uradi kako treba i ipak ne uspe da zatrudni.

- Promislila sam i zaključila da ne znam da li mogu to da uradim, mislim, mogli smo da uradimo sve što nam doktor naredi, a opet da ne uspemo. Mogli smo da uradimo sve to od slova do slova, a da ja svejedno ne uspem da ostanem trudna. I tako sam razmišljala o svojoj dobrobiti i zaključila da ću da pronađem drugi način da se ostvarim kao roditelj - rekla je glumica.

- Mislim da je to bio trenutak kada sam odlučila da neću da imam decu.

Komentari (0)
Loading