Supruga Kanjea Vesta opet hoda bosa ulicama: Njene nove fotke su uzenmirujuće, zabrinula fanove

Olja Jelić Vesti 05.08.2023 20:20 0

Kanje Vest leto provodi u Firenci sa svojom ssuprugom Bjankom Ćensori

Kanje Vest

Profimedia

U nedelji kada je objavljeno da brend Adidas prodaje preostale zalihe Yeezy kolekcija Kanje Vest izlazi iz takozvane ilegale i odlučuje da leto provede u Firenci, jednom od najlepših italijanskih gradova. Društvo na ovom putovanju mu pravi nova supruga, američki model i arhitekta Bjanka Ćensori

Par je uslikan kako šeta ulicama ovog istorijskog grada i jede sladoled, a svi se pitaju samo jednu stvar – zašto Bjanka šeta bosa? Da li je to neki novi modni performans koji je reper osmislio pozivajući se na svoj genijalni um, ili samo tipičan ženski problem neudobnih cipela? Odgovor na ovo pitanje nemamo, ali se nadamo da joj je neko od ekipe u međuvremenu kupio patike.

Ko je Bjanka Ćensori?

Kanje i Bjanka su se upoznali tako što joj je on, putem Instagrama, ponudio da dođe da radi za njegovu Yeezy kompaniju. Ona se bavi arhitekturom i nagrađivana je više puta u prošlosti, a jedan od projekata na kojem je radila je Green Oasis Community centar.

 

 

 

Par privlači pažnju nesvakidašnjim autfitima, a Kanje ponovo ima svoju muzu na kojoj plasira sveže modne trendove. Posle jednog od najskupljih razvoda na planeti, sa Kim Kardašijan, Kanje je ponovo ušao u izvesnu problematičnu eru, da bi se u poslednjih nekoliko meseci skoro potpuno povukao iz medija.

 

Komentari (0)
Loading