Rani radovi Monike Beluči kao dokaz da je najlepša žena ikada: Nijedna joj nije ni do kolena, za nju vreme kao da je stalo

Olja Jelić Vesti 25.07.2023 19:30 1

Monika Beluči bila je gotovo potpuno naga u svom prvom filmu, a vreli kadrovi otkrili su zašto je oduvek bila na listi najlepših žena.

Monika Beluči

Profimedia

Kada kažemo senzualnost, zavodljivost, prirodna lepota, mnogima će prva na pamet pasti niko drugi do Monika Beluči. Slavna glumica od samog početka karijere na listi je najatraktivnijih žena, a ni danas, kada ima 58 njena lepota ne bledi.

Monika Beluči je oduvek bila samo svoja, a početkom devedesetih, kada je njena karijera tek počela, zaista je bila vanserijska lepotica, i to bez ikakvih zahvata ili posebnog doterivanja. Zapravo, postoji priča da je Belučijeva još kao dete privlačila toliku pažnju svojim izgledom da njenim roditeljima, Mariji Gustineli i Luiđiju Belučiju prilazili ljudi i pitali ih na koga je povukla toliku lepotu.

 

 

Marija i Luiđi su se vremenom umorili od takvih pitanja pa su izbegavali da se u javnosti pojavljuju sa Monikom odnosno počeli su da skrivaju svoju prelepu ćerku, kako su ispričali.

Međutim, bilo je potrebno da prođe 15 godina pa da čitav svet ostane hipnotisan lepotom nestvarne Monike koja je sa 15 godina uplovila u manekenske vode, a ostalo je, naravno - istorija.

 

 

I upravo tu dolazimo do Monikinog prvog filma "The Raffle", snimljenog 1991. godine, u kojem se zanosna lepotica pojavila izgledajući poput boginje, što i jeste. 

Čuvena Italijanka tada je imala 27 godina, a u čipkanom vešu i samodržećim čarapama prikovala je ljude za ekrane. 

 

 

Ovo je jedna od retkih situacija kada je Monika pokazala svoje čari, s obzirom da je u nadolazećim godinama prestala da se razmeće svojom lepotom na takav način, te publika nije imala prilike da je vidi čak ni u bikiniju.

 

 

 

Na Belulučijevu nisu ostali imuni ni mnogi muškarci, a njihovog udvaranja nije manjkalo ni kada je bila u braku. Inače, ona se udala dva puta - najpre za italijanskog fotografa poreklom iz Argentine, Klaudija Karlosa Basoa, a potom za francuskog glumca Vensana Kasela sa kojim ima ćerke Leoni i Devu.

 

Komentari (1)
Loading
DR
25.07.2023 21:34

POGLEDAJTE JOJ RUKE OGROMNE SU