Svi se pitaju zašto je zapuštena, šta joj se desilo: Adrijana Lima u izdanju u kom se retko viđa

Olja Jelić Vesti 17.08.2023 18:55 0

Adrijana Lima danas izgleda neverovatno, a mnogi se pitaju kako to da nikako ne može da smrša.

Adrijana Lima

Profimedia

Brazilski model Adrijana Lima pojavila se zajedno sa direktorom FIFA organizacije Đanijem Infantinom u Sidneju. Adrijana je bila tamo kao zvanični ambasador navijača za Svetsko prvenstvo za žene.

Ono što su mnogi primetili jeste da Lima još uvek nije uspela da skine višak kilograma nakon porođaja, od kog je prošlo godinu dana. Uprkos tome što se na jednom događaju pojavila vidno mršavija nego inače, čini se da je bila samo dobro"upakovana", odnoso da je vešto prekrila svoje nedostatke.

Manekenka je bila u opuštenom izdanju, u kojem se retko viđa, dok se mnogi pitaju zbog čega je toliko zapuštena i šta se dešava sa njenim izgledom.

Zanimljivo je da ljudi sve više komentarišu da je Lima najbolje izgledala kad je bila u braku sa čuvenim Srbinom, Markom Jarićem, te da se nakon razvoda zapustila i da izgleda dosta starije, dok je Marko procvetao.

Inače, Adrijana je mesecima trpela jezive uvrede na račun svog tela samo zato što nije brzo smršala kao druge holivudske lepotice. Prozivali su je i zbog estetskih korekcija koje su se najviše videle na njenom licu.

Komentari (0)
Loading