Rijana postala mama po drugi put: Njena porodica je bogatija za još jednog dečaka, svi nagađaju kako će se zvati beba

Olja Jelić Vesti 22.08.2023 17:40 0

Rijana danas uživa u skladnoj vezi sa Asapom Rokijem sa kojim je dobila drugo dete, a njen ljubavni život pre repera bio je veoma turbulentan.

Rijana

Printscreen/ Instagram

Pevačica Rijana postala je majka po drugi put. Kako prenose strani mediji, slavna lepotica donela je na svet još jednog dečaka, a iako ime nije poznato, izvori tvrde da ime sina počinje na slovo "R". Inače, Rijana i njen partner Asap Rocky dobili su prvo dete 13. maja, a sinu su dali ime RZA.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Zanimljivo je da su mnogi bili ubeđeni da će se Rijana ostvariti kao majka sa nasilnim bivšim, međutim, njeno srce ipak je ukrao Asap sa kojim su iskrice planule deset godina pre nego što će zapravo uploviti u vezu.

Podsetimo, Asap Rocky čije je pravo ime Rakim Mejers pridružio se Rijani u martu 2013. na njenom svetskoj turneji Diamonds. U septembru iste godine ona je glumila u njegovom spotu za numeru "Fashion Killa".

U junu 2018. pojavili su se na Pariskoj nedelji mode, savršeno modno usklađeni. On se nekoliko meseci kasnije pojavio na njenom Diamond Ball događaju, a ponovio je to i 2019.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Debi na crvenom tepihu imali su u decembru 2019. na dodeli Britanskih modnih nagrada. Reper se pevačici pridružio te godine u kampanji Fenty Skin - snimili su i intervjue Face to face za "Vogue" i "GQ" tokom kojih su jedno drugome postavljali niz pitanja.

Njihova veza potvrđena je za People u novembru 2020. Rijana je 10 meseci ranije raskinula trogodišnju vezu sa milijarderom Hasanom Džamilom. Asap Rocky je 2021. nazvao Rijanu ljubavlju svog života. I poručio da je ona "ta" odnosno ona prava za njega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Vesti o drugoj trudnoći saoštili su na spektakularan način tokom nastupa na Supeboulu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VRG GRL (@vrg.grl)

 

ASAP Rocky je sa mnogo emocija ispratio njen performans, a prošlog meseca najavio je njihove nove poslovne saradnje: "Ona je fenomenalno kreativna. Da, ima mnogo stvari na kojima ćemo sarađivati, od proizvoda za decu, ima dosta stvari kojima se možemo veseliti", rekao je za Complex.

 

 

 

Komentari (0)
Loading