Rijana srušila društvene mreže: Pozirala u donjem vešu i ponosno pokazala trudnički stomak, fanovi oduševljeni

Olja Jelić Vesti 13.07.2023 13:43 0

Pevačica Rijana uspela je ponovo da sruši društvene mreže jer je gola ponosno pokazala trudnički stomak

Rijana

Printscreen/ Instagram

Rijana je pozirala je u skladištu ispred polica na kojima su razne tkanine s ciljem promovisanja svoje linije Savage x Fenty koju je pokrenula još 2018. godine.

Nosila je ružičasti brushalter iz kolekcije Sheer x Demi Spacer čija je trenutna cena nešto manje od 20 dolara. Za ovo snimanje ravnu kosu je raspustila sa šiškama koje su joj zaklanjale lice. Kao modni dodatak nosila je samo zlatnu narukvicu na levoj ruci. Na drugoj fotografiji pozirala je otpozadi kako bi u prvi plan došle Sheer x Thong gaćice koje se mogu kupiti po ceni nešto nižoj od sedam dolara.

Nosila je par jarko ružičastih štikli koje su izvrsno pristajale uz boju donjeg veša. Šminka joj je bila glamurozna, a posebno se isticalo rumenilo i konture koji su naglašavali njene crte lica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Posao izvršne direktorke Savage x Fenty od Rijane preuzela je Hilari Super ove godine u junu.

 - Tako sam zahvalna i uzbuđena što mogu poželeti dobrodošlicu Hilari Super kao našoj izvršnoj direktorki – ona je snažan vođa i usredsređena je na podizanje poslovanja na viši nivo -  rekla je pevačica za britanski Vogue.

Rijana je zbog uspeha Savage x Fenty i kozmetičke linije Fenty dostigla status milijarderke još 2021. godine. Osim tog uspeha, Rijana je prva pevačica u istoriji koja ima deset pesama s milijardu slušanja na Spotifaju.

U februaru ove godine Rijana je progovorila o svojoj želji da kreira novu muziku i objavi novi album.

 - Shvatila sam da ako nastavim da čekam dok ne osetim da je savršen trenutak za to, to čekanje će možda trajati zauvek i možda nikad neće izaći na videlo, a nisam spremna za to -  rekla je pevačica za "Vogue" o svom novom albumu.

 - Dakle, želim da se igram, a pod time mislim da imam svoje ideje u glavi, ali ih još ne mogu izgovoriti naglas -  izjavila je.

 

Komentari (0)
Loading