Zumiraćete ovu fotku sigurno: Poznata glumica uskoro puni 60 godina i slikala se potpuno gola na dušeku, telo joj je kao izvajano

Jelena Vukelić Vesti 10.11.2023 15:15 0

Slavna glumica sa izvajanom figurom ništa nije prepustila mašti: Sunčala se potpuno naga, fanovi u potpunom delirijumu...

Elizabet Harli

Printscreen/Instagram

Slavna glumica i model Elizabet Harli (58) nikada nije krila svoje izvanredno telo u oskudnim kupaćim kostimima. Ali sada je otišla korak dalje - u ponedeljak je otišla potpuno gola da se sunča na bazenu, a zavodljive prizore je podelila na društvenim mrežama.

Kao od majke rođena, opušteno se zavalila na naduvanom dušeku u obliku lubenice i sa osmehom na licu pokazivala svoje obline.

 

 

 

"Lebdim kao kriška lubenice", napisala je u objavi u kojoj nije označila svoju lokaciju, ali je poznato da je ovog meseca provodila vreme u Sent Tropeu.

"Predivno", "Blago toj lubenici", "Koliko puta ste zumirali?", samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

Podsetimo, Elizabet ima jednog sina kog je dobila tokom kratkotrajne veze sa preduzetnikom Stivom Bingom, nedugo nakon što se razvela od Hjua Granta 2000. godine.

Damijan (21), sada maneken i reditelj, rođen je 2002. godine, ali je Bing osporavao očinstvo iako je DNK test potvrdio njegovo očinstvo.

Bing je preminuo 2020. kada je skočio sa 27. sprata svoje stambene zgrade u Los Anđelesu.

Damijan i Bingova ćerka Kira Bonder – čije je očinstvo takođe osporavao – bili su izostavljeni iz očevog testamenta nakon njegove smrti, kada se njihov deda žalio na nasleđe, oslanjajući se na činjenicu da su rođeni van braka.

Komentari (0)
Loading