"Razmišljanja me često vode u propast i tugu": Žena Brusa Vilisa otkrila da se teško nosi sa bolešću svog muža

Olja Jelić Vesti 16.08.2023 21:26 0

Ema Heming, supruga Brusa Vilisa priznala je da se ne nosi dobro sa stalnom borbom svog supruga sa demencijom

Brus Vilis sa ženom

Profimedia

Ema Heming priznala je da se ne nosi dobro sa stalnom borbom svog supruga Brusa Vilisa s demencijom. Manekenka je bila iskrena prema svojim pratiocima na Instagramu nakon što je zamolila "brižne partnere" da "potraže nešto lepo" u njihovom inače "teškom i stresnom danu" i pošalju joj fotografije svojih otkrića.

"Znam da izgleda kao da sam napolju i živim svoj najbolji život, ali moram se svaki dan svesno truditi živeti najbolji život koji mogu. Činim to za sebe, radim to za naše dvoje dece i to radim za Brusa, koji ne bi želeo da živim drugačije", rekla je 45-godišnjakinja u snimku objavljenom na Instagramu.

 

 

"Dakle, ne želim da se pogrešno protumači da sam dobro, jer nisam. Nisam dobro", rekla je dodajući da njena razmišljanja često vode u "propast i tugu".

Heming je ispričala da je to njen svakodnevni zadatak, koji "joj ne pada lako", ali smatra da je "zaista važan" za dobrobit nje i njene porodice. "Kad se ne brinemo o sebi, ne možemo se brinuti ni o kome koga volimo", objasnila je ističući da samo radi najbolje što može.

 

 

Ema je ranije ove godine objavila i snimak s proslave desete godišnjice braka, odnosno obnove njihovih zaveta. Vilis i Heming u braku su od 2009. godine, imaju i dvoje zajedničke dece - Mejbel Rej i Evelin Pen - a s njima su vrlo često i Brusova deca iz braka s Demi Mur, Rumer, Skaut i Talula.

 

 

Vide se znakovi bolesti

Vilis je nedavno proslavio i svoj rođendan, a na snimku koji je objavila njegova bivša žena Demi Mur vidi se kako je sada penzionisani glumac dobrog raspoloženja, ali mnogi su primetili da su itekako vidljivi znakovi bolesti.

Komentari (0)
Loading