"On je sve gore i gore": Bivša devojka Brusa Vilisa otkrila detalje o stanju slavnog glumca, porodica je očajna

Olja Jelić Vesti 27.07.2023 12:07 0

Slavnom glumcu Brusu Vilisu pogoršalo se zdravstveno stanje, tvrdi bivša devojka.

Brus Vilis

Profimedia

Kada je pre nekoliko meseci otkriveno da Brus Vilis ima frontotemporalnu demenciju (FTD), vest je slomila milione njegovih obožavatelja. Porodica se oglasila na mrežama i zahvalila se svima na podršci, a potvrdila da je njegovo stanje uznapredovalo. Nažalost, za ovu bolest trenutno nema leka, a sada su stigle i nove informacije vezane za njegovo stanje.

 

Iako je do sada njegova druga supruga Ema bila ta koja se oglašavala na mrežama i delila detalje o progresu, sada je o Vilisu i njegovoj borbi sa bolešću progovorila i njegova bivša devojka Marija Bravo.

Brus i Marija su bili u vezi devedesetih. Upoznali su se u njegovom restoranu "Planeta Holivud" i bili su u vezi dve godine.

Marija je sada otkrila medijima da je na jednom humanitarnom događaju bilo govora i o njegovom zdravstvenom stanju i da je tada razgovarala sa glumčevom ženom.

 

 

"On je sve gore i gore. Nije dobro. Pričala sam sa njegovom suprugom Emom i, nažalost, to je progresivna bolest. Šaljem mu puno pozitivne energije i ljubavi", rekla je Marija. 

Komentari (0)
Loading