Na ruci sat koji vredi kao stan u Beogradu: Jelena Đoković oduševila letnjim stajlingom, a njene sandale će poželeti svaka žena

Olja Jelić Vesti 13.08.2023 17:10 1

Na ruci skupoceni sat, oko vrata diskrena ogrlica, a sandale - apsolutni letnji hit

Jelena Đoković

Printscreen/Instagram

Supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, poslednjih nekoliko godina postala je prava modna inspiracija ženama širom sveta.

 

 

Iako su pre izvesnog vremena njen stajling mnogi često kritikovali čini se da je na tom segmentu Jeca ozbiljno poradila i sada je u centru pažnje modnih kritičara, ali ovog puta za nju često imaju samo reči hvale.

Ovog puta, pratila je Novaka na putu u Crnoj Gori, gde su zajedno uživali u Portonovom. Dok je Novak trenirao Jeca ga je posmatrala sa tribina, da bi nakon odrađenog treninga sišla na teren i slikala se sa suprugom i njegovim kolegama teniserima.

Jednu fotografiju na društvene mreže objavio je Janko Tipsarević, a zahvaljujući njoj uspeli smo da vidimo njen novi stajling.

Jelena Đoković

Printscreen/Instagram

 

 

Pravi letnji stajling Jelena je uspela da postigne maks šarenom cvetnom haljinom, sa otvorenim leđima, koju je savršeno uklopila sa Dior sandalama, koje, kako prenosi Blic, koštaju 1.200 evra.  One su veoma jednostavne, udobne i predstavljaju neizostavan deo svakog letnjeg autfita.

Na ruci joj je blistao skupoceni sat, a oko vrata prelepa, veoma jednostavna, ali efektna ogrlica sa natpisom "Amour". Celoj kombinaciji dozu elegancije dao je slamati šešir u bež boji, koji osim što je čuvao od sunca, učinio je da Jelena izgleda poput svetskih zvezda.

Napredak Jelene u odevanju je vidljiv u poslednjih nekoliko godina, pa ne iznenađuje što je i sama urednica čuvenog modnog magazina, Ana Vintur, oduševljena pojedinim Jeleninim stajlinzima.

Komentari (1)
Loading
zora
13.08.2023 20:36

Kakva je to manija da komentarisete cene onoga sto zene imaju na sebi? Svako se pruza koliko je dugo cebe a vas to netreba da zanima.