Važi za drsku i bahatu osobu koja ponižava osoblje: Kajli Džener je najmlađa milijarderka koja je sama zaradila novac

Slobodanka Ćorić Vesti 11.08.2023 18:19 0

Kajli nikada javno nije govorila da li je imala estetske ili plastične operacije, ali je njena tranformacija izgleda veoma komentarisana tema i dan-danas

Važi za drsku i bahatu osobu koja ponižava osoblje: Kajli Džener je najmlađa milijarderka koja je sama zaradila novac

Profimedia

Kajli Kristen Džener je rođena 10. avgusta 1997. od roditelja Kejtlin i Kris Džener. Kao najmlađa iz "klana Kardašijan", Kajli je odrasla pred kamerama na "E! serija Keeping Up Vith The Kardashians" , pored njene starije sestre Kendal i polusestara iz prvog braka njene majke, Kortni, Kim i Kloi, koje su već stvarale naslove u SAD.

Iako je njen život prilično transparentan, postoje detalji o ovoj dvadesetpetogodišnjoj devojci koje malo ko zna.

Inače, Brus Džener, otac Kajli Džener, je danas, nakon operacije i hormonskih terapija kojima se podvrgnuo, žena i predstavlja se kao Kejtlin Džener.

Sa 23 godine bila je na vrhu Forbsove liste najplaćenijih poznatih ličnosti za 2020. godinu, a njena kompanija se takođe proširila na kupaće kostime, mirise i proizvode za bebe. Takođe se pojavljuje u porodičnom rijalitiju Kardašijansi, na Hulu i Dizni+.

Kajli je postala mama 2018. godine, sa 20 godina, kada je rodila ćerku koju je dočekala sa tadašnjim partnerom Trevisom Skotom. Par se razveo i kasnije obnovio svoju romansu 2020. dok su zajedno bili u karantinu tokom pandemije COVID-19. U septembru 2021. Kajli je potvrdila da očekuje njihovu drugu bebu, a na svet je donela sina u februaru 2022. godine.

Afera "plastične operacije"

S obzirom na to da je imala samo 10 godina kada je počelo snimanje emisije "Keep it up with Kardashians", Kajli je vrlo rano osetila šta znače nametnuti standardi lepote. Prvu promenu na licu pravi 2015. godine, kada je u usne stavila filere.

Iako je u početku tvrdila da ih samo vizuelno uvećava olovkama i ruževima za usne, Kajli je ubrzo priznala da je stavila filere. Ovo je u to vreme pokrenulo lavinu komentara, jer je Kajli tada imala 18 godina.

Ranije je u intervjuima isticala kako su je drugari zadirkivali zbog tankih usana i da joj je uvek bila želja da ima punije usne, posebno što je bila glavna tema u odeljenju.

Kajli nikada javno nije govorila da li je imala estetske ili plastične operacije, ali je njena tranformacija izgleda veoma komentarisana tema i dan-danas.

Plastični hirurg Mark Ho izjavio je da je uveren da je Kajli radila rekonstrukciju brade.

- Ona je učinila da izgleda daleko iznad svojih godina. Ovo su operacije i zahvati za koje sumnjam da je imala: fileri na usnama i obrazima, operacija nosa i možda struganja kostiju oko njene vilice - rekao je on, a prenosi "Mya".

Kajli je zvanično najmlađa milijarderka

U oktobru 2015. godine Kajli Džener odlučuje da lansira ruž za usne "Kylie Lip Kit". Fanovi su bili oduševljeni, a tome svedoči i činjenica da je za samo nekoliko sati sve bilo rasprodato.

Već 2016. njena kozmetička kompanija promenila je ime u "Kylie Cosmetics", a onda je nebo postalo granica.

U oktobru 2017. dospela je na 59. mesto Forbsovih najplaćenijih ličnosti. Dve godine kasnije, Kajli Džener postaje najmlađa milijarderka na svetu koja je sama zaradila novac, pokazala je Forbsova lista milijardera, piše "Javatpoint".

Tada je započela živahna rasprava oko njenog postignutog statusa, budući da su ljudi bili frustrirani činjenicom da je stekla tu titulu zahvaljujući povlašćenom životnom stilu u kom je već dugo uživala. Kajli nije negirala podršku koju je dobila od svoje porodice, ali je isticala da nije nasledila svoj posao, već ga je izgradila vlastitim trudom.

U aprilu 2017. godine Kajli je započela vezu s reperom Trevisom Skotom, a ubrzo je postalo poznato da čekaju prinovu. Prvi put su viđeni zajedno na festivalu 2017. godine. Nakon godinu dana, dobili su ćerku, a tokom 2019. su se privremeno razišli, ali su tokom pandemije, zbog dobrobiti svoje ćerke, odlučili da zajedno provedu vreme i kasnije su se pomirili.

Nakon nekoliko nedelja spekulacija o njihovom pomirenju, u februaru 2022. Kajli je rodila sina.

Nekoliko meseci nakon rođenja sina, mediji su počeli izveštavati o navodnoj prevari Travisa prema Kajli. Iako par nikada nije javno govorio o ovom incidentu, počele su se širiti glasine da se lepa Džener viđa sa glumcem Timotijem Šalameom.

Za konobare je "bahata aždaja"

Za članice Kardašijan/Džener porodice važi pravilo da su veoma neprijatne prema ljudima u uslužnim delatnostima, iako su pred kamerama "mice". Istina je, nažalost, često dijametralno suprotna.

Tako je i Kajli poznata ne samo po neverovatno malim bakšišima, već ju je većina konobara opisalo kao "drsku i bahatu". Takođe, kako kažu, nikad ne zakazuje sto, "jer svi znaju ko je ona".

Komentari (0)
Loading