Žene su za njim "sekle vene": Iznenadićete se kako danas izgleda čuveni EZEL

Slobodanka Ćorić Vesti 11.08.2023 10:55 0

Proglašen je za najbolji muški model sveta. Lepo lice i apolonsko telo, visina od 193 centimetra odvode ga direktno na modne piste

Kenan Imirzalioglu

Printscreen/Instagram

Kenan Imirzalioglu je rođen 18. juna 1974. u Ankari, kao najmlađe od troje dece. Rado se seća detinjstva na imanju, igranja sa kozama i ovcama, špartanja po livadama. Sa sela odlazi na studije u Istanbul, gde ga lepo lice i apolonsko telo, posebno visina od 1.93 m odvode direktno na modne piste. Godine 2001. proglašen je za najbolji muški model sveta. "Moj deda bio je viši i korpulentniji od mene. Visoki su i moj brat i starija sestra, koja sa tetkom drži butik venčanica u Ankari", kaže Kenan.

 

 

Ponosan je i na svoje buntovničke dane, kao i na manekensko iskustvo, a u novcu i slavi uživa vrlo racionalno, ne dopuštajući da mu pomute razum i uzdignu ga do visina s kojih se lagano pada.

 

 

Proslavio se serijom "Ezel" koja je inspirisana je romanom "Grof Monte Kristo" Aleksandra Dime, donela je priču o Omeru Učaru, kome su bivši prijatelji smestili da ispašta zbog njihovih zločina i ode na doživotnu robiju. Dok je bio u zatvoru, on je proveo godine smišljajući kako da pobegne i osveti im se. Uspeo je da se nađe na slobodi i postao Ezel Barjaktar, uspešni biznismen koji je spreman da naplati 12 godina koje je proveo iza rešetaka.

 

 

Ezela je igrao Kenan Imirzalioglu, jedan od najpopularnijih turskih glumaca, a malo je poznato da on ima aristokratko poreklo. Kenan, naime, potiče od Uzun Hasana, koji je bio sultan u dinastiji An Kojunlu.

Nakon vrtoglavog uspeha u seriji, glumac se posvetio privatnom životu. Kako važi za jednog od najatraktivnijih turskih glumaca, Kenan je uvek bio interesantan damama, ali svoju najveću ljubav nije želeo da krije. Od maja 2016. godine u braku je s glumicom Sinem Kobal sa kojom je dobio dvoje dece.

 

 

Kenan i Sinem ludo su se zaljubili 2015. godine na zajedničkom snimanju serije. Ljubavni žar koji se rodio među njima bio je toliko jak da je glumica čak prekinula vezu s fudbalerom s kojim je tada bila u vezi.

 

Komentari (0)
Loading