Devedesetih je u seriji "Čuvari plaže" osvojio srca žena: Danas izgleda brutalno, zaveo duplo mlađu i postao zidar

Olja Jelić Vesti 10.08.2023 13:55 0

Devedesetih nije bilo popularnijeg glumca od Dejvida Čarveta koji je svetsku slavu stekao zahvaljujući popularnoj seriji "Čuvari plaže".

Dejvid Čarvet

Profimedia

Ukoliko ste gledali seriju "Čuvari plaže", sigurni se sećate čuvenog frajera Meta Brodija. Devedesetih nije bilo popularnijeg glumca od Dejvida Čarveta koji je svetsku slavu stekao zahvaljujući popularnoj seriji "Čuvari plaže".

Posle uloge u "Čuvarima", igrao je i u "Merlose Placeu" i još nekoliko serijama, a onda je nakon 20 godina pod svetlošću reflektora okrenuo drugi list i rekao glumi zbogom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baywatch_TV (@baywatch_tv)

 

Jednom prilikom otkrio je šta ga je podstaklo njegovu radikalnu odluku. Osim glumačke, Dejvid je od 1999. godine gradio i uspešnu muzičku karijeru, ali sve to ga nije ispunjavalo.

- Pre nego sam dobio svoje prvo dete u samo pet godina proputovao sam 42 zemlje održavajući koncerte. Nema šanse da bih to ponovo mogao. Jednostavno nisam želeo da snimam u Kanadi, pevam u Evropi. Želeo sam da budem kod kuće sa svojom porodicom. Želeo sam da budem dobar otac i da budem tu za svoju decu svaki dan, rekao je u intervjuu za Page Six.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baywatch_TV (@baywatch_tv)

 

- Biti dobar otac znači biti prisutan. Svaki dan biti kući kada odlaze na spavanje i probuditi se kada se i deca probude - dodao je.

Njegovo novo zanimanje nema nikakve veze sa filmskom ili muzičkom industrijom. Naime, odlučio se za zanataski posao - radovi u kući, zbog nestručnih majstora sa kojima se susretao, sam je zasukao rukave i naučio zanat.

- Završio sam radove, a kuća je ispala odlično. Svaki put kada bi neko ugledao kuću, pohvalio je i oduševljeno pitao da li bih mogao napraviti još jednu takvu. Tako se rodila ideja, prisetio se.

Danas vodi građevinarsku firmu i svako jutro je na gradilištu. Tvrdi da je srećan i zadovoljan i da nikada nije zažalio zbog odlaska iz Holivuda.

Inače, bivši glumac ima 14-godišnjeg sina Šaja i godinu dana stariju ćerku Heaven s bivšom suprugom Brok Burk. Uprkos razvodu, bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima. U 2018. godini objavili su kako više ne žive zajedno i da se razvode, a Dejvid je već tada imao novu devojku. Sada je u vezi s modelom Oksanom Rikovom koja je od njega mlađa 24 godine.

Inače, Dejvid je sve samo ne tipična holivudska zvezda koja ne želi da "uprlja ruke". Ne libi se da priskoči u pomoć kada je to potrebno, a nedavno je oduševio ljude kada je zaustavio svoj automobil i pritrčao da pomogne ženi koja je bila povređena u saobraćajnoj nesreći, prenosi BlicŽena.

Iako bi ovako nešto trebalo da je normalno, veoma često slavna imena okreću glavu, te njihovi asistenti i zaposleni rade sav težak posao, te je pravo osveženje videti da i među velikim imenima još ima onih koji su dobri ljudi.

Komentari (0)
Loading