Sara Džesika Parker gazi šestu deceniju i u odličnoj je formi: Pet namirnica su tajna njenog dobrog izgleda

Olja Jelić Vesti 05.08.2023 14:22 0

Sara Džesika Parker izgleda fantastično i u odličnoj je formi, a na tome može zahvaliti redovnom konzumiranju određenih namirnica.

Sara Džesika Parker

Shutterstock

Zvezda serije "Sex and the City" Sara Džesika Parker u dobroj je formi te izgleda odlično zato što svakodnevno konzumira ovih pet namirnica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Prva na listi je tunjevina, koja je puna hranljivih materija, a Sara voli dobar sendvič sa tunom. Tunjevina može biti odličan izvor omega-3 masnih kiselina, koje mogu pomoći u borbi protiv upale. Takođe, odličan su način da unesete proteine ​​u svoj obrok, što vam može pomoći da se osećate zadovoljno nakon jela.

Osim tune, glumica obožava jagnjeće kotlete, salate u kojima prevladava zeleno lisnato povrće, paradajiz i pečene paprike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

 

Salate su zdrav izbor za obroke, pogotovo ako ih napunite proteinima. Sara voli salatu s piletinom na žaru, maslinama, paradajzom i lukom.

Iako pazi na ishranu i ono šta unosi u svoj organizam, 58-godišnja glumica jednom prilikom je priznala kako s vremena na vreme obožava pojesti testeninu, sir i slaninu, uglavnom ako ima veliku želju za njima.

Komentari (0)
Loading