Odbila je Toma Kruza: Šuška se da Šakira ima novog dečka, evo o kome se radi

Jelena Vukelić Vesti 06.09.2023 10:40 0

Kako se preselila u Majami, Šakira je život uzela u svoje ruke

Šakira

Shutterstock

Glumac Tom Kruz je pokazao interesovanje za Šakiru, ali izgleda da nije uspeo da privuče njenu pažnju dovoljno. Nakon odbijanja, Luis Hamilton je zauzeo njegovo mesto kao osoba koja je ne odvaja od sebe, prema stranim medijima.

 

 

Tom Kruz je bio povređen jer je Šakira odbila njegove udvaranja i zamolila ga da prestane sa flertom u javnosti. Ubrzo su se pojavile glasine da se Šakira zabavlja sa Luisom Hamiltonom, a njih dvoje su primećeni zajedno na večeri u prestižnom restoranu u Majamiju nakon susreta na Velikoj nagradi Formule 1.

Od tada, obožavaoci Šakire, koja se prošle godine rastala od Đerara Pikea, nagađaju da je u romantičnoj vezi sa sedmostrukim svetskim šampionom.

Insajder za Radar Online tvrdi da ove glasine ne idu u prilog Tomu Kruzu, koji je uvek smatrao Hamiltona svojim "prijateljem".

Tom je bio potresen jer je to loše uticalo na njegovu sujetu. Teško mu je palo jer smatra da je Luis njegov prijatelj. Kruz je čak svojim prijateljima rekao da su on i Šakira imali nevjerojatnu hemiju i da je vreme da uđu u vezu - izjavio je insajder.

Takođe se otkriva da je Šakira zamolila Kruza da prestane sa flertom jer je situacija postala "previše" za nju.

U međuvremenu, Đerar Pike je postao predmet pažnje javnosti na društvenim mrežama. Mnogi komentari su se odnosili na njega, a neki su govorili:

"Takav je život, dragi, mislio si da si ti pobednik, šampion, a sada gledaj ovo... Pitam se, ko sada nosi krunu?"

Pike nije odgovorio na ove i slične provokacije, ali sigurno je da mu ovo nije svejedno, posebno jer je Hamilton bio jedan od njegovih uzora, što potvrđuju fotografije sa Milanom i Sašom pored bolida čuvenog vozača Formule 1.

Komentari (0)
Loading