Kontroverzna Albanka stajlinzima nikog ne ostavlja ravnodušnim: Zbog fotki Dua Lipa dobila opomenu od Instagrama

Olja Jelić Vesti 03.08.2023 14:00 0

Kontroverzna pevačica, Dua Lipa važi za jednu od najlepše obučenih zvezda

Dua Lipa

Foto: AP

Dua Lipa je jedna od najpopularnijih pevačica. Pored pevanja ona je i neko ko diktira modne trendove. Voleli ili ne, njen modni stil je neosporan. 

Dua, sudeći po njenom Instagramu voli provokativne modne komade. Neretko je možemo videti praktično golu, ne stidi se da pokaže svoje telo već naglašava svoje atribute kad god može. 

Uspeva da skrene pažnju na sebe, a posebno voli šljokice i satenske komade. Samo nek šljašti, to je parola kojom se pevačica neretko vodi. Ona to savršeno ume da iznese, jer objave na njenom Instagramu broje stotine hiljada lajkova. 

U nastavku donosimo tri stajlinga mlade pevačice koja su okupirala našu pažnju.

1. Haljina sa premijere "Barbie" filma

Ova šljokičava haljina u mermaidcore stilu je izuzetno provokativna. Otkriva praktično sve, a ispod nje je nosila samo donji veš. Svedena šminka i puštena kosa su bile dovoljne pored ovog upečatljivog stajlinga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

2. Šljokičava haljina sa londonske "Barbie" premijere

Haljina midi dužine uskog kroja u raznim bojama koje se svedene prelivaju Dui je stajala kao salivena. Istaknut dekolte uz dobre komade nakita je samo upotpunio ceo autfit. Kosa je bila podignuta u visok rep.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

3. Satenska haljina

Pevačica je objavila set provokativnih fotki sa odmora u Albaniji u satenskoj haljini boje roze zlata. Oko vrata je nosila upečatljivu ogrlicu, a šminka je bila minimalna. Čak je dobila opomenu od društvene mreže Instagram zbog previše provokativnh fotografija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

 

Lipa je ranije govorila o svom eksperimentisanju sa modom.

 

- Nikada nisam želeo da se stavim u kutiju i kažem: "Ovo je moj stil i to je to."  Volim da eksperimentišem i igram se. Moda vam je kao muzika, zvuk ne uključuje samo lice umetnika. I umetnik treba da nosi odeću, a ne obrnuto. Moda se ne može nametnuti.


 

Komentari (0)
Loading