Stil je nasledila od svoje majke, kraljice Leticije: Princeza Leonor u haljini od 2.500 dinara koja stoji svim ženama

Olja Jelić Vesti 02.08.2023 18:30 0

Buduća kraljica je haljinu iskombinovala uz omiljenu obuću svoje majke

Španska princeza

Profimedia

Španska kraljevska porodica trenutno uživa u letnjem odmoru na Majorci, a svi zajedno su posetili živopisne vrtove Alfabija.

Kao i uvek, dame su bile besprekorno stilizovano i jasno je odmah da je njihova mama, španska kraljica Leticija na njih prenela odličan osećaj za modu.

Princeza Sofija je izabrala belu mini-haljini sa upečatljivim printom, a ipak, za nijansu više nam je privukla pažnju haljina buduće španske kraljice, princeze Leonor, koja je mamila poglede i bojom i krojem.

Princeza Leonor je za ovu priliku odabrala midi haljinu popularnog španskog brenda koja iznosi samo 23 evra.  Kroj haljine je takav da laska svakoj figuri, ima kratke, opuštene rukave i uža je u gornjem delu tela.

Ima V izrez i dugmad celom dužinom haljine po sredini. Donji deo haljine je opušten A kroja što sveukupno predstavlja idealan model haljine za letnje dane. Uz to, predivna zelena boja daje posebnu upečatljivost haljini i pretvara je u savršen model za sve prilike: od šetnje, pića sa prijateljima ili noćnog izlaska. 

Uz ovu haljinu, španska princeza je nosila omiljenu letnju obuću svoje majke, a u pitanu su espadrile sa zatvorenim prstima i vezivanjem oko gležnjeva. Sve u svemu, Leonor je izabrala ležeran stajling dostojan buduće kraljice.

Komentari (0)
Loading