Kraljica Leticija ovog puta odstupila od svog stila: Cvetna midi haljina sa dubokim dekolteom oduševila ljubitelje mode

Olja Jelić Vesti 26.07.2023 17:02 0

Španska kraljica Leticija preferira monohromatska izdanja ili ženstvenim izdanja sa floralnim printom, ali sada je izašla iz svoje zone komfora.

Kraljica Leticija

Profimedia

Kraljica Leticija se na otvaranju nove Galerije kraljevskih kolekcija u Madridu pojavila u društvu supruga, kralja Felipea VI, a za tu priliku odabrala je senzacionalnu crno-belu cvetnu midi haljinu. 

Kreacija Caroline Herrrere bila je urađena u stilu 1960-ih, a gornji deo je karakterisao dubok dekolte koji je bio uokviren širokim crnim trakama. Haljina, čija cena iznosi 1.990 dolara, imala je svileni crni kaiš sa detaljom mašne, a od visokog struka, haljina se širila u A kroj.

Sadržaj cele haljine ispunjavao je crno-beli floralni print, a nazirali su se i sivi i bledoplavi cvetovi.

Svoju zadivljujuću haljinu kraljica Leticija je iskombinovala sa jednostavnim crnim potpeticama Caroline Herrere i odgovarajućom svilenom torbicom Felipea Varele.Svoju smeđu kosu, španska kraljica je stilizovala u talase donoseći pravi duh Holivuda.

Što se tiče mejkapa, držala se "proverene" kombinacije i bronzanih tonova u kombinaciji sa "nude" ružom.

Za ovu priliku, kraljica Leticija je bila svedena po pitanju nakita, pa se odlučila samo za par srebrnih minđuša optočenih dijamantima. 

 

Komentari (0)
Loading