Prepoznajete li devojčicu sa fotografije? Bila je buca, danas ova glumica izgleda brutalno i u vezi je sa najpoželjnijim frajerom

Jelena Vukelić Vesti 02.10.2023 19:47 0

Iako je od trenutka kada je postala majka zapostavila karijeru i ljubavni i porodični život drži daleko od očiju javnosti vrlo je aktivna na Instagramu.

Eva Mendez

Printscreen/Instagram

Eva Mendes je u skladnoj vezi sa kolegom Rajanom Goslingom više od deset godina. Sada je svoje pratioce obradovala fotografijom iz detinjstva, na kojoj se da uživa u popularnom gaziranom napitk, a stomačić je u prvom planu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

- Ona me je ovde dovela. Zahvalna sam joj veoma- napisala je Eva i dodala da je na fotografiji verovatno pila gazirano piće koje danas roditelji verovatno ne bi dali malom detetu i istakla da je ipak ovo bilo drugačije vreme.

"Tipično kubansko dete, u to vreme se podrazumevalo da je zdravo dete buckasto", bio je jedan od komentara, a drugi su dodali da je to bilo vreme i kada se pila i bela kafa iz flašice. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Podsetimo, Rajan Gosling i Eva Mendez zajedno su već 10 godina, međutim, iako bi se mislilo da se o njihovoj ljubavi sve zna, istina je da svoju vezu od samog početka čuvaju od očiju javnosti, a informacije daju samo "na kašičicu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

 

U vezi su dobili dve devojčice, Esmeraldu i Amandu Li.  Iako mediji često spekulišu o raznim trzavicama, oni bez ikakvih javnih skandala i dalje uspešno idu kroz život.

 

 

Komentari (0)
Loading