Mesijeva supruga je strasno zagrlila Dejvida Bekama, a onda se pojavila ona: Viktorijin ledeni "kez" sve govori

Slobodanka Ćorić Vesti 28.07.2023 11:40 0

Mesijeva supruga je suptilno mahnula Bekamu, pozivajući ga na svoju stranu. Prišao je i ona ga je zagrlila. Nekoliko trenutaka kasnije, tu se pojavila i Viktorija

bekam

Printscreen(X)

Supruga Lionela Lea Mesija, Antonela Rokuzo, strastveno je zagrlila Dejvida Bekama na utakmici novog kluba njenog supruga.

Naime, Mesi je juče debitovao u dresu Intera iz Majamija, kluba u suvlasništvu Bekama, a supruga ga je bodrila sa tribina. Mesi je u poslednjim minutima utakmice postigao spektakularan gol i oduševio navijače kluba, a na kraju utakmice Bekamovi su se našli na terenu.

U jednom trenutku, Mesijeva supruga je suptilno mahnula Bekamu, pozivajući ga na svoju stranu. Prišao je i ona ga je zagrlila. Nekoliko trenutaka kasnije, tu se pojavila i Viktorija, koja je takođe zagrlila Antonelu.

Međutim, Viktorija nije bila preterano zainteresovana za susret, a iz odsustva njenog osmeha dalo se zaključiti da bivša Spajsice nije bila srećna. Utakmica između Reala Majamija i Meksikanca Kruza Azula završena je rezultatom 2:1, a Mesi ranije nije krio sreću zbog transfera.

 
Komentari (0)
Loading