Dijeta Margo Robi bazirana je na srpskoj kuhinji: Da bi dovela liniju do savršenstva jela je našu omiljenu zimnicu

Marina Đurđević Vesti 27.07.2023 18:10 0

Zadatak je bio da Margo ima besprekornu liniju i perfektan ten

Margo Robi

Shutterstock

Glumica Margo Robi je ovih dana jedna od glavnih tema u šou-biz svetu. Ona igra naslovnu rolu u hit filmu "Barbi", koji je naišao na veliko interesovanje publike.

Kada se pravi jedan tako veliki projekat poput ovog, onda je potreban jako veliki tim.

To, između ostalog, podrazumeva i nutricionistu. Uloga nutricioniste je da glumcima pomogne da se fizički spreme za određenu ulogu. U ovom slučaju, zadatak je bio da Margo ima besprekornu liniju i perfektan ten.

Naravno, to nije jedina stvar koju je Margo, koja ima jako interesantnu životnu priču, morala da uradi kako bi se na pravi način spremila za ulogu Barbi.

Po pisanju magazina Harper’s Bazar, Robijeva je išla i na led terapije, limfne drenaže, lasere, masaže, ali, i na ono što je ženama širom sveta privuklo najviše pažnje Barbi dijetu.

 

 

Za ishranu Margo bila je zadužena Jasmina Vico, ekspertkinja za negu kože. Njena dijeta je bila bazirana na jednom, može se reći i specijalitetu srpske kuhinje kiselom kupusu. "Osim što je uzimala probiotike i ostale dodatke ishrani, Margo je konzumirala i fermentisanu hranu kao što su kiseli kupus, kimči i kefir, gorke namirnice i bobičasto voće", otrkrila je Jasmina Vico. Uz to, ona je Robijevoj savetovala da pije i jedan specijalan čaj.

"Čaj od čička pomaže u ispiranju jetre, što kožu čini zdravijom jer proizvodi više glutationa, koji doprinosi sjaju i blistavosti. Sve su Barbike pile taj čaj", rekla je ona.

Komentari (0)
Loading