Do juče radila 3 posla - ketering, skladište, apoteka: Od sume koju je Margo Robi dobila za film "Barbie" zavrteće vam se u glavi

Slobodanka Ćorić Vesti 23.07.2023 09:16 0

Slavna lepotica bila je najplaćenija glumica u 2022. godini, upravo zahvaljujući filmu "Barbie"

Barbi

Profimedia

Film "Barbie" zaludeo je čitav svet i ostvario ogromne uspehe i u pretpremijernom izdanju. Popularno ostvarenje zaradilo je 22.3 miliona dolara na američkim blagajnama u pretpremijerama u četvrtak.

Prva očekivanja su da će ukupna zarada u prvoj nedelji prikazivanja biti oko 100 miliona dolara. Predpremijera "Barbie" nadmašila je prethodni rekord od 17.5 miliona dolara koji je držao film Guardians of the Galaxy Vol. 3. Ipak, ono o čemu se možda i najviše spekuliše su honorari koje su dobili glavni junaci.

Pre samog početka prikazivanja filma procurile su i plate glumaca. "Variety" je pisao da je Margo Robi za ulogu Barbike plaćena 12.5 miliona dolara, dok je Rajan Gosling za ulogu Kena dobio je istu svotu. Slavna lepotica bila je najplaćenija glumica u 2022. godini, upravo zahvaljujući filmu "Barbie".

Margo je još 2014. godine rekla da je uvek imala snažnu radnu etiku te da oduvek i štedi. "Radila sam po tri posla istovremeno. U apoteci, u skladištu, bavila sam se keteringom... Uvek sam se trudila da uštedim novac", rekla je tada.

Čini se da je u tom uspela. Prema stranici "Celebrity Net Worth", bogatstvo glumice Margo Robi procenjuje se na 40 milona dolara, a u to se ubrajaju zarade od filmova, saradnje s velikim brendovima i posedovanje nekretnina.

Komentari (0)
Loading