Nina Badrić u izdanju od "MILION DOLARA": Kažu da nikada nije bila provokativnija, ovakva haljina je SAN svake žene

Vesti 21.01.2023 15:24 0

Nina Badrić je liniju dovela do savršenstva, a mnogi modni kritičari su primetili da je i njen modni stil takođe doveden do perfekcije

Nina Badrić u izdanju od "MILION DOLARA": Kažu da nikada nije bila provokativnija, ovakva haljina je SAN svake žene

Alo

Naime, ona je na svom Instagram profilu postavila fotografiju na kojoj pozira u isečenoj crvenoj haljini i bež kaputu. Odlučila se za jaku šminku. "Sreća je odluka. Ne mrmljajte. Okružite se lepotom i ljudima koji su radost. Ne bunite se. Uvek može biti gore. Imajte vere. Dok postojite, možete početi iznova", napisala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Ispod fotografije su se samo nizali pozitivni komentari. „U tebi je utkana sva ženstvenost ovog sveta“, napisala je jedna korisnica Instagrama. „Bože, kakva lepa žena“, dodao je drugi. "Ti si kao vino. Što si starija, to si bolja", takođe je jedan od komentara.

Pored toga što je promenila modni stil, Nina je promenila i način ishrane i u potpunosti izbacila iz jelovnika jednu namirnicu - meso. Iako je bila veliki gurman, pevačica je odlučila da se odrekne svojih omiljenih specijaliteta i to joj je, kako kaže, pomoglo da smrša 20 kilograma.

 
Komentari (0)
Loading